iskra Napisano 21 Września 2005 Zgłoś Napisano 21 Września 2005 witaj WIOLA.... i jak ? fajnie..? co pytaja na imigracyjnym? i faktycznie oddaje sie to I-94...ja jeszcze nie wyjechalam... jaks tak nie mam czasu..... hahahha :wink:
wiola Napisano 21 Września 2005 Zgłoś Napisano 21 Września 2005 Bardzo fajnie i inaczej. Pytali o to samo co konsul;do kogo, na jak dlugo, czym sie zajmuje.. Tak, I-94 do paspzortu - zabieraja przy wyjezdzie. Pozdrawiam
6norbi Napisano 22 Września 2005 Zgłoś Napisano 22 Września 2005 <majk> ma racje. Nie pomyslalam o tym. Mialam bilet powrotny za 26 dni od daty wjazdu, wize dostalam na 6 miesiecy, do lutego 2006 Ale moze tez byc odwrotnie. Czyli co.jesli chce jechac na 6mies to nie ma co brac na wszelki wypadek powrot za 6mies zeby imigration nie wnikalo,tylko powiedzmy wziasc bezpieczniepowrot za 2mies a pozniej jak cos to przebookowac? pozdrawiam
wiola Napisano 23 Września 2005 Zgłoś Napisano 23 Września 2005 Wszystko mozesz zalezy jak to to spojrza urzednicy, jak udowodnisz, w razie problemow, ze jedziesz na pol roku wylacznie turystycznie.... Niektorym sie udaje, zwlaszcza za pierwszym razem, potem mozna miec malutkie klopoty przy probie ponownego wjazdu po niedlugim pobycie w kraju. Ale to odlegly czas. Ale i tak warto o tym pomyslec. Mowiac szczerze nie wiem, jak wytlumaczylabym urzednikowi, chec pozostania na 6 miesiecy w USA ??
6norbi Napisano 24 Września 2005 Zgłoś Napisano 24 Września 2005 no wiec wlasnie. dlatego zamiast probowac udowodnic z niewiadomo jakim skutkiem,lepiej wziasc powrot za 1,5-2 mies, a przy dobrych wiatrach wbija na 6 mies a wtedy przebokowac bilet:) A 1,5-2 mies to chyba nie jest jakos wybitnie dlugi czas?
Monika28 Napisano 27 Września 2005 Zgłoś Napisano 27 Września 2005 Witam, mam ten sam problem co Norbi :? ,nie wiem co robic doradzcie ,plissss
Agula Napisano 27 Września 2005 Zgłoś Napisano 27 Września 2005 Ja lece pierwszy raz i powrot na bilecie mam za dwa miesiace. Po prostu licze na to, ze wbija 6 miesiecy. A jak nie...no coz...jak mowila Scarlet O'Hara...jutro o tym pomyślę Ale pewnie wsiade w samolot i wroce Stany nie uciekna i zawsze mozna tam wrocic po jakims czasie
wiola Napisano 28 Września 2005 Zgłoś Napisano 28 Września 2005 Nie slyszalam o przypadku, aby cofneli kogos, kto leci pierwszy raz. Tym bardziej, ze pobyt dwumiesieczny nie wzbudza w podejrzen (moze powinnam napisac wiekszych ) Bedzie ok
melasia Napisano 28 Września 2005 Zgłoś Napisano 28 Września 2005 Ja wlasnie robie tak jak Norbi, mam bilet na 1,5 miesiaca ale mam zamiar zostac 4-5 miesiecy, a jade juz za tydzien:D
6norbi Napisano 29 Września 2005 Zgłoś Napisano 29 Września 2005 no to zycze powodzenia i napisz jak bylo Ja lece za 1mies powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.