Skocz do zawartości

Mieliscie jakieś problemy na Imigration?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witaj WIOLA....

i jak ? fajnie..? co pytaja na imigracyjnym? i faktycznie oddaje sie to

I-94...ja jeszcze nie wyjechalam... jaks tak nie mam czasu..... hahahha :wink:

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Bardzo fajnie i inaczej.

Pytali o to samo co konsul;do kogo, na jak dlugo, czym sie zajmuje..

Tak, I-94 do paspzortu - zabieraja przy wyjezdzie.

Pozdrawiam

Napisano
<majk> ma racje. Nie pomyslalam o tym. Mialam bilet powrotny za 26 dni od daty wjazdu, wize dostalam na 6 miesiecy, do lutego 2006 :( Ale moze tez byc odwrotnie.

Czyli co.jesli chce jechac na 6mies to nie ma co brac na wszelki wypadek powrot za 6mies zeby imigration nie wnikalo,tylko powiedzmy wziasc bezpieczniepowrot za 2mies a pozniej jak cos to przebookowac?

pozdrawiam

Napisano

Wszystko mozesz :( zalezy jak to to spojrza urzednicy, jak udowodnisz, w razie problemow, ze jedziesz na pol roku wylacznie turystycznie....

Niektorym sie udaje, zwlaszcza za pierwszym razem, potem mozna miec malutkie klopoty przy probie ponownego wjazdu po niedlugim pobycie w kraju. Ale to odlegly czas. Ale i tak warto o tym pomyslec.

Mowiac szczerze nie wiem, jak wytlumaczylabym urzednikowi, chec pozostania na 6 miesiecy w USA ??

Napisano

no wiec wlasnie.

dlatego zamiast probowac udowodnic z niewiadomo jakim skutkiem,lepiej wziasc powrot za 1,5-2 mies, a przy dobrych wiatrach wbija na 6 mies a wtedy przebokowac bilet:)

A 1,5-2 mies to chyba nie jest jakos wybitnie dlugi czas?

Napisano

Ja lece pierwszy raz i powrot na bilecie mam za dwa miesiace. Po prostu licze na to, ze wbija 6 miesiecy. A jak nie...no coz...jak mowila Scarlet O'Hara...jutro o tym pomyślę :( Ale pewnie wsiade w samolot i wroce :) Stany nie uciekna i zawsze mozna tam wrocic po jakims czasie :D

Napisano

Nie slyszalam o przypadku, aby cofneli kogos, kto leci pierwszy raz. Tym bardziej, ze pobyt dwumiesieczny nie wzbudza w podejrzen :( (moze powinnam napisac wiekszych :) )

Bedzie ok

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...