Marcin Kornasinski Napisano 6 Października 2005 Zgłoś Napisano 6 Października 2005 Czołem Ja miałem bilet powrotny z terminem 15 dni od przylotu i dostałem zgodę na pobyt sześcio miesieczny. POZDROWIONKA
melasia Napisano 6 Października 2005 Zgłoś Napisano 6 Października 2005 ja tez wczoraj bylam na imigration i bylo super spoko, mam na 6 calych miesiecy:)
6norbi Napisano 6 Października 2005 Zgłoś Napisano 6 Października 2005 ja tez wczoraj bylam na imigration i bylo super spoko, mam na 6 calych miesiecy:) no to sie ciesze. a kupilas bilet tak jak pisalas we wczesniejszych postach? A tak przy okazji to napisz jesli ci sie bedzie chcialo co sie ciebie pytali na imigration? pozdrawiam
melasia Napisano 6 Października 2005 Zgłoś Napisano 6 Października 2005 Hey, no kupilam bilet na 20 listopada. Na imigration pytali sie mnie do kogo, co robie w polsce i co studiuje, pan sie usmiechnal ja tez i welcome in USA:)
6norbi Napisano 9 Października 2005 Zgłoś Napisano 9 Października 2005 Hey, no kupilam bilet na 20 listopada. Na imigration pytali sie mnie do kogo, co robie w polsce i co studiuje, pan sie usmiechnal ja tez i welcome in USA:) A lecialas LOTem :?: Pryechodzilas wstepna odprawe w warszawie :?:
melasia Napisano 9 Października 2005 Zgłoś Napisano 9 Października 2005 Lecialm francuskimi i nie mialam wstepnej odprawy:) a jutro pierwszy raz na manhatan i to zupelnie sama:D ale bedzie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.