Joanna30 Napisano 18 Września 2019 Zgłoś Napisano 18 Września 2019 12 godzin temu, rzecze1 napisał: Hah! Ja do lat uzywałem BB Classic, czyli totalnie prehistoria jeśli chodzi o system operacyjny, niczego juz oficjalnie nie wspierał... nawet swojej własnej naprostrzej przeglądarki internetowej... Ale był niezniszczalny, poręczny, a i jeśli samemu się zciągnęło i zainstalowało odpowiednie oprogramowanie to aplikacje Androida działały bez problemu. Niestety po tym jak go zgubiłem w zeszłym roku w Izraleu, ten "nowy" Classic którego kupiłem... juz nie jest juz taki sam i wydaje się miec duzo gorszą jakosc jeśli chodzi o hardware. Nawet ładowarka która niby jest markowa, działa tylko wtedy gdy telefon lezy "twarzą w dół"..... Zatem to było wielkie rozczarowanie... No i tez od kiedy nam zmienili firmowy kontrakt na Samsunga kilka lat temu... tak muszę przyznac ze - nie mając tu wyjścia - zacząłem się powoli przyzwyczajac.. i teraz chyba takze prywantnie w przyszłości będę musiał opuścic markę BB... Ale najpierw, skoro chwalisz, to sprawdzę ten Key2 BB Classic miałam. Przed Privem Próbowałam też przejść na Samsunga, ale ja się nie nadaję do klawiatury dotykowej, ja muszę mieć normalne klawisze Dlatego pochyl się nad Key2. Może Tobie też podpasuje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.