iskra Napisano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam.....mam pytanie..jaki ruch jest teraz w konsulacie w Krakowie...był ktoś ostatnio?... jaki efekt ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus Napisano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Bylem 4 sierpnia fakt faktem prawie 2 miesiace temu ale jesli chodzi o ruch hmm w sumie termin mialem wyznaczony na 4 sierpnia a dzwonilem 27 lipca wiec niedlugo mimo to jednak kiedy zajechalem masa ludu ! Siedzialem po drugiej stronie konsulatu i czekalem na swoja godzine, siedzialem jakis dluzszy czas czekajac i razem z Przyjacielem ktory ze mna byl tam bylismy w szoku ze az tyle ludzi co lepsze przez caly ten czas kiedy tam Bylismy ludzie wchodzili do konsulatu i wychodzili kiedy wyszli kazdy szedl w swoja strone a w okol nas ludzi w ogole nie ubywalo.. masakra .. 100 to malo a Efekt..hmm na szczescie pozytywny Pozdrawiam i Zycze powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agula Napisano 30 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Bylam 21 wrzesnia. Trudno mi do konca orzec czy bylo duzo ludzi bo poszlam na pierwszy ogien i bylam jedna z pierwszych osob przy okienku. Na zewnatrz nawet troche ludzisk bylo U mnie bylo ok, promeske dostalam na 10 lat. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 1 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2005 fajnie..nie wiem ja wam ale mnie sie wydaje , ze teraz wiecej ludzi dostaje wizy......a ruch pod kunsulatem? mam nadzieje ze jest mniejszy niz w wakacje....czy ktos jest umowiony na październik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jantar Napisano 13 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam !!! Byłem wczorej w Krakowie . Miałem byc na 8-9 ,przyjechałem 8,20 .Ludzi było trochę ale o 9,00 byłem już zarejestrowany w okienku i z numerkiem oczekiwałem na rozmowę z konsulem. Przyjmują na dwa okienka była babka i facet . Nie wiem jak z tą panią konsul ale facet był spoko - typowy amerykanin lekko przypasiony ale wesoły zadał mi pare pytanek i dostałem wize .Nie wiem tylko na ile oczekuję teraz niecierpliwie na paszport . Ogodzinie 11.00 byłem już w samochodzie . Generalnie szło to dość sprawnie i dużo ludzi wychodziło zadowolonych . Zyczę wszystkim POWODZENIA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2005 dzięki..... jantar daj znać jak tylko się dowiesz na ile masz wizę...... życzę każdemu powodzenia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wako Napisano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Ja właśnie wrócilam z Krakowa. Bylo dokladnie tak jak jantar pisze. O 9-tej numerek w ręku, o 11-tej juz po rozmowie, aledzi za mna conajmniej 60 No i wizka jest. facio jest spoko A teraz poczekam juz spokojnie na kuriera z wizą Powodzenie..nie taki diabel straszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 14 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2005 dzis moj kuzyn był w Krakowie.. no i jemu się nie powiodło dostał odmowę.. dlaczego nie wiem.. szkoda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wako Napisano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2005 dzis moj kuzyn był w Krakowie.. no i jemu się nie powiodło dostał odmowę.. dlaczego nie wiem.. szkoda.... No nie wiem:( Wiekszośc dostawala. Chyba jakies 98-99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jantar Napisano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Wako chciałem cie poinformować że dzwoniłem do dhl dzisiaj i mnie poinformowano że pakują już paszporty i na poniedziałek będę miał . nie wiem co o tym sądzić ,czemu tak szybko . Mam nadzieję że wszystko jest OK. A swoją drogą to musiałaś stać zaraz koło mnie bo godziny te same . Ja w marynarce zielonej i krawacie w niebieskiej koszuli siedziałem pod oknem przy parapecie niski i tak jak ten konsul lekko wypasiony . Napewno Ciebie też będe kojarzył bo było dość czasu aby sie przyjrzeć ludziom. No ale w poniedziałek piszemy jak komu poszło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.