wako Napisano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Wako chciałem cie poinformować że dzwoniłem do dhl dzisiaj i mnie poinformowano że pakują już paszporty i na poniedziałek będę miał . nie wiem co o tym sądzić ,czemu tak szybko . Mam nadzieję że wszystko jest OK. A swoją drogą to musiałaś stać zaraz koło mnie bo godziny te same . Ja w marynarce zielonej i krawacie w niebieskiej koszuli siedziałem pod oknem przy parapecie niski i tak jak ten konsul lekko wypasiony . Napewno Ciebie też będe kojarzył bo było dość czasu aby sie przyjrzeć ludziom. No ale w poniedziałek piszemy jak komu poszło . No coz..czasu rzeczywiście bylo sporo. Dobre dwie godzinki tam postalam i posiedziałam. Ale chyba byłam zbyt zajeta mysleniem...no i jednak te nerwy...i pewnie mlody facet z Ciebie Zawieszam oko na takich czasem..ale nie w takim stresie. Bylam tam pierwszy raz. Ja pytałam panienke przy wydawaniu pokwitowania, tez powiedziała, że paszporty sa wysyłane w ciągu dwóch dni, reszta zalezy juz od DHL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wako Napisano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Doczytałam dokladniej. Jantar..Ty byłes 12-go, a ja 14-go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauls Napisano 15 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Moglby ktos napisac jak bylo u tej pani konsul w krakowie czy u niej tez wiekszosc dostawala wizy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wako Napisano 15 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Moglby ktos napisac jak bylo u tej pani konsul w krakowie czy u niej tez wiekszosc dostawala wizy ? Pani konsul jest tez chyba w porządku. Moja córka od niej dostala wizę w lecie, a jak ja byłam, to prawie wszyscy tez, z tej I grupy ok 50 osob. Nie wiem tego napewno, ale chyba tylko kilka osob od obydwu konsulów nie dostało wizy. Przynajmniej ja tylko kilka ze smutnymi minami i paszportami wręku widzialam. To nie bylo chyba więcej jak 3-4 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malenkaagi82 Napisano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2005 hej! ja byłam dwa tygodnie temu po promesę ..umówiłam się na rozmowę w piatek a na czwrtek miałam termin.. jak się czeka na oddanie dokumentów i po numerek to ludzie chcą zgnieść .. jestem mała więc strasznie mnie poturbowali.. ale jak już dostanie się numerek to leci Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwana Napisano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2005 24.10.05. byłam w Krakowie,już o 9.20 wypisywałam swoje dane do dostarczenia paszportu. 26.10.05. wiedziałam ,że wiza jest na 1/2 roku.Natomiast 12.11.05.wylatuję .Wszystko poszło sprawnie i bardzo szybko.Czego wszystkim życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.