xvv Napisano 12 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2019 witam od wczoraj mam problem z wypełnieniem esty tzn w adresie w pierwszej linijce ciągle wyskakuje błąd: Sprawdzanie poprawności adresu: Nieprawidłowy numer ulicy. wpisuję ulicę i numer przecież wiem pod jakim adresem mieszkam i ciągle błąd... Nawet numer wpierw wpisywałem i potem nazwę ulicy i nic z tego
Dudus86 Napisano 12 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2019 Nie przejmuj się tym, Ja tak miałem. Klikaj dalej aż pojawi Ci się mały kwadracik koło adresu żeby potwierdzić adres mimo problemu
Joanna30 Napisano 12 Listopada 2019 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2019 Może piszesz ul. Polska 3/5? A jak napiszesz ul. Polska 3 m. 5 to przejdzie
xvv Napisano 13 Listopada 2019 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2019 22 godziny temu, Joanna30 napisał: Może piszesz ul. Polska 3/5? A jak napiszesz ul. Polska 3 m. 5 to przejdzie Już sobie poradziłem ,po prostu na stronie musial byc jakis błąd ponieważ nie wpisywałem żadnych kropek,ułamków itd.. wpisywalem Polska 30 i ciagle wyskakiwało nie prawidłowy numer ulicy.. i dopiero może za 10tym razem poszło
xvv Napisano 13 Listopada 2019 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2019 23 godziny temu, Dudus86 napisał: Nie przejmuj się tym, Ja tak miałem. Klikaj dalej aż pojawi Ci się mały kwadracik koło adresu żeby potwierdzić adres mimo problemu Dzięki,też nie szło,ale za 10tym razem poszło
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.