Syracuse Napisano 3 Października 2005 Zgłoś Napisano 3 Października 2005 Witam wszystkich ... i proszę podpowiedzcie mi w następującej kwestii : otóż wylosowałem GC w DV-2006 i mam znajomych w USA (z obywatelstwem amerykańskim), którzy chcą mi pomóc i zaoferowali się wystawić tzw. gwarancję finansową ...no właśnie i jaki to ma być formularz Affidavit of Support I-864 czy I-134 ????? Na różnych amerykańskich rządowych stronach www. są zarówno jedne i drugie ...tylko kurcze czym one się różnią i który z nich mam przesłać znajomym do wypełnienia? Z góry dzięki wszystkim za podpowiedź !!!
bunny Napisano 3 Października 2005 Zgłoś Napisano 3 Października 2005 Dla loterii wizowej obowiazuje formularz I-134.
majk Napisano 4 Października 2005 Zgłoś Napisano 4 Października 2005 Do rozpatrywania wiz z loterii preferowane sa formularze I-134. Roznia sie tym ze I-864 jest bardziej szczegolowy i wymaga zalacznikow.
Syracuse Napisano 4 Października 2005 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2005 Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy zechcieli odpowiedziec na moje pytanie ...serdecznie Was pozdrawiam Syracuse
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.