Syracuse Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Witam wszystkich ... i proszę podpowiedzcie mi w następującej kwestii : otóż wylosowałem GC w DV-2006 i mam znajomych w USA (z obywatelstwem amerykańskim), którzy chcą mi pomóc i zaoferowali się wystawić tzw. gwarancję finansową ...no właśnie i jaki to ma być formularz Affidavit of Support I-864 czy I-134 ????? Na różnych amerykańskich rządowych stronach www. są zarówno jedne i drugie ...tylko kurcze czym one się różnią i który z nich mam przesłać znajomym do wypełnienia? Z góry dzięki wszystkim za podpowiedź !!!
bunny Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Dla loterii wizowej obowiazuje formularz I-134.
majk Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Do rozpatrywania wiz z loterii preferowane sa formularze I-134. Roznia sie tym ze I-864 jest bardziej szczegolowy i wymaga zalacznikow.
Syracuse Posted October 4, 2005 Author Report Posted October 4, 2005 Wielkie dzięki dla wszystkich, którzy zechcieli odpowiedziec na moje pytanie ...serdecznie Was pozdrawiam Syracuse
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.