Lana Napisano 11 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2020 Witam mam wazne pytanie, a mianowicie nie dawno wzielam slub z moim obecnym mezem, ja mam obywatelstwo I chce zeby staral sie o zielona karte, moze mi ktos powiedziec mniej wiecej jak dlugo ten proces trwa? I czy to ze odmowiono mu dwa razy wizy bedzie mialo na to jakis wplyw? Z gory dziekuje za odpowiedzi
kzielu Napisano 11 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2020 17 minut temu, Lana napisał: Witam mam wazne pytanie, a mianowicie nie dawno wzielam slub z moim obecnym mezem, ja mam obywatelstwo I chce zeby staral sie o zielona karte, moze mi ktos powiedziec mniej wiecej jak dlugo ten proces trwa? I czy to ze odmowiono mu dwa razy wizy bedzie mialo na to jakis wplyw? Z gory dziekuje za odpowiedzi Okolo roku. Jezeli nie ma bana to odmowy wiz nie maja zadnego znaczenia. ^^^ zakladajac ze spelniasz wymagania, rozliczalas sie jako obywatel regularnie z IRS, masz odpowiednie zarobki albo sponsora itd...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.