p97oenix Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2020 Mam pytanie otoz chce wrocic z usa do polski kupujac bilet w obie strony mimo ze ten drugi by sie zmarnowal.Lecz Pani w biurze turystycznym stwierdziła ze zeby kupic w dwie strony trzeba miec obywatelstwo.Co o tym sadzisz?Chcemy mozliwie jak najtaniej wydostac sie z usa ,a wlasnie w dwie strony wychodzi 1300 dolarow za dwie osoby,a pojedynczy bilet do polski na osobe kosztuje teraz okolo 1200 dolarow czyli dwa razy drozej.Chcialabym kupic w dwie strony i jeden sie zmarnouje czy myslisz ze bedzie jakis problem przez to?Czy wpuszcza mnie normalnie na lot do warszawy?
p97oenix Napisano 8 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2020 Chcemy poprostu wrocic bezpiecznie do Polski
p97oenix Napisano 8 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2020 Dziekuje tez mi sie tak wydawało kupie normalnie w dwie strony bo jest taniej
Roelka v.2 Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2020 3 hours ago, p97oenix said: Mam pytanie otoz chce wrocic z usa do polski kupujac bilet w obie strony mimo ze ten drugi by sie zmarnowal.Lecz Pani w biurze turystycznym stwierdziła ze zeby kupic w dwie strony trzeba miec obywatelstwo.Co o tym sadzisz?Chcemy mozliwie jak najtaniej wydostac sie z usa ,a wlasnie w dwie strony wychodzi 1300 dolarow za dwie osoby,a pojedynczy bilet do polski na osobe kosztuje teraz okolo 1200 dolarow czyli dwa razy drozej.Chcialabym kupic w dwie strony i jeden sie zmarnouje czy myslisz ze bedzie jakis problem przez to?Czy wpuszcza mnie normalnie na lot do warszawy? Po prostu kup bilety przez stronę lini lotniczych Nie musisz kupowac biletu poprzez agencje turystyczne...
andyopole Napisano 8 Sierpnia 2020 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2020 15 godzin temu, p97oenix napisał: Dziekuje tez mi sie tak wydawało kupie normalnie w dwie strony bo jest taniej Możesz sobie kupić tyle biletów ile chcesz i nikomu nic do tego.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.