kornelciaa Posted October 20, 2020 Report Share Posted October 20, 2020 Witam użytkowników forum, mam dwa pytania: 1. Czy po uzyskaniu wizy, na koncie jest informacja o tym,że została przyznana i jej rodzaju? 2. Czy możliwy jest wgląd we wniosek DS-160 Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted October 21, 2020 Report Share Posted October 21, 2020 1. Przecież wiesz, o jaką wizę się starasz A jak dostaniesz paszport, to będziesz widziała jaką wizę dostałeś i na ile. 2. Jest możliwy bodajże przez 30 dni. Potem wnioski są usuwane z serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornelciaa Posted October 21, 2020 Author Report Share Posted October 21, 2020 hehe pewnie, że wiem o jaki rodzaj wizy się starałam. Moje głupie pytanie wynikało z faktu, że przeczytałam kilka wątków o anulowaniu wizy. W związku z tym zastanawiałam się czy można się dowiedzieć o tym fakcie wcześniej niż na lotnisku. Na przykład sprawdzając na swoim koncie. Okazuje się jednak, że tam nie ma nawet informacji, że posiadam jedną W każdym razie dziękuję za odpowiedź pani Joanno. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.