Amelia31 Napisano 10 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2020 37 minutes ago, whysoserious3 said: Jakieś delikatne, bardzo drobne cienie postury na tle są dopuszczalne. Widać to w przykładowych zdjęciach na stronie loterii. Niedopuszczalne są tylko cienie twarzy, gdzie cała buzia jest zbyt ciemna lub jedna strona jest jaśniejsza od drugiej. A tak poza tym to nie ma co popadać w paranoje. Te zdjęcia nie trafiają do żadnych oficjalnych dokumentów, bo u lekarza i przy interview trzeba i tak zrobić i wywołać fizycznie po dwa profesjonalne zdjęcia. Mam taką tezę, że te zdjęcia są tylko po to, by sprawdzić czy potrafisz kłamać. W ambasadzie pierwsze pytanie jakie dostajesz to czy zdjęcie było robione w ostatnich 6 miesiącach. No i cyk, oni to sprawdzają bez problemu, że jedno te same zdjęcie było użyte np. przy 3 aplikacjach. i taka odpowiedz jest idealna ! dzieki :))
Arczevski Napisano 12 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2020 Pewnie masz racje, natomiast przy domowym oświetleniu tylko z lamp sufitowych chwilę nam, nieogarniętym fotografom zajęło zrobienie czegoś sensownego
Krk Napisano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2021 W dniu 10.11.2020 o 21:54, whysoserious3 napisał: Jakieś delikatne, bardzo drobne cienie postury na tle są dopuszczalne. Widać to w przykładowych zdjęciach na stronie loterii. Niedopuszczalne są tylko cienie twarzy, gdzie cała buzia jest zbyt ciemna lub jedna strona jest jaśniejsza od drugiej. A tak poza tym to nie ma co popadać w paranoje. Te zdjęcia nie trafiają do żadnych oficjalnych dokumentów, bo u lekarza i przy interview trzeba i tak zrobić i wywołać fizycznie po dwa profesjonalne zdjęcia. Mam taką tezę, że te zdjęcia są tylko po to, by sprawdzić czy potrafisz kłamać. W ambasadzie pierwsze pytanie jakie dostajesz to czy zdjęcie było robione w ostatnich 6 miesiącach. No i cyk, oni to sprawdzają bez problemu, że jedno te same zdjęcie było użyte np. przy 3 aplikacjach. Naprawdę t W dniu 10.11.2020 o 21:54, whysoserious3 napisał: Jakieś delikatne, bardzo drobne cienie postury na tle są dopuszczalne. Widać to w przykładowych zdjęciach na stronie loterii. Niedopuszczalne są tylko cienie twarzy, gdzie cała buzia jest zbyt ciemna lub jedna strona jest jaśniejsza od drugiej. A tak poza tym to nie ma co popadać w paranoje. Te zdjęcia nie trafiają do żadnych oficjalnych dokumentów, bo u lekarza i przy interview trzeba i tak zrobić i wywołać fizycznie po dwa profesjonalne zdjęcia. Mam taką tezę, że te zdjęcia są tylko po to, by sprawdzić czy potrafisz kłamać. W ambasadzie pierwsze pytanie jakie dostajesz to czy zdjęcie było robione w ostatnich 6 miesiącach. No i cyk, oni to sprawdzają bez problemu, że jedno te same zdjęcie było użyte np. przy 3 aplikacjach. Naprawdę o to pytają? O zdjęcie przy aplikowaniu?
whysoserious3 Napisano 1 Maja 2021 Zgłoś Napisano 1 Maja 2021 On 4/25/2021 at 11:37 PM, Krk said: Naprawdę t Naprawdę o to pytają? O zdjęcie przy aplikowaniu? Mnie pytali nawet zanim oddałem odciski palców.
Krk Napisano 3 Maja 2021 Zgłoś Napisano 3 Maja 2021 W dniu 1.05.2021 o 18:40, whysoserious3 napisał: Mnie pytali nawet zanim oddałem odciski palców. A można wiedzieć co dokładnie pytali?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.