MattPro Napisano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 Witam wszystkich! Ciesze sie ze trafilem na to forum gdzie bede mogl podzielic sie swoim zyciem z USA.. Glownie to zaczalalem prowadzic Vvlog na youtube gdzie mozna zobaczyc ciekawe miejsca, nie zawsze odwiedzane przez turystow. Tutaj macie 2 linki ciekawostek z fajnymi widokami.. Oblodzona plaza przy samym centrum "downtown" Drugi pokazuje co nie co "budowlanke" ale zawiera bardzo fajna ciekawostke, a jest to polski produkt ktory cieszy sie bardzo dobra jakoscia i trwaloscią krory gosci u nas w USA od niedawna.. Mam nadzieje, ze sie podoba i zapraszam do dyskusji i zadawnia pytan. Oczywiscie co nie co jest wiecej materialu na moim kanale, ale zaleznosci jak tutaj sprawy sie potocza bede tez wklejal wiecej w tym poscie. Pozdrawiam, Mateusz. Ps: gdybyscie byli zainteresowani to z czasem moge tez dodawac tutaj jakies zdiecia.
MattPro Napisano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2020 Wyszło dłuższe niż myślałem, ale z czasem będzie lepiej:) Sarny, jelenie, szopy, kojoty i wiele innych dzikich zwierząt można spotkać w Chicago i jego obrzeżach, a nie które z tych w tym vVlogu
Luc1fer Napisano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2020 Fajnie jakbyś nagrał film o tym jak przyjechałeś do stanów itd :D
MattPro Napisano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2020 Może i przyjdzie na to czas Póki co ząchęcam do śledzenia i na następny materiał tym razem nie co krótszy:)
andyopole Napisano 29 Grudnia 2020 Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2020 Pod jednym względem Oregon napewno jest lepszy, nie trzeba wysiadac żeby nalać benzyny do samochodu. Raz musiałem to zrobić gdy byłem daleko na północy WA, przewiało mnie i się przeziębiłem.
MattPro Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2020 Tak gdy wieje i jest zimno może wydawać się to uciążliwe. Mieli wprowadzić już w tym roku ten sam system, ale cos wzlekają i dobrze, bo jak dla mnie suma sumarum chyba wole samo-obsluge na stacji Dołąnczam krótki klip z ciekawą maszyną Czy nie można edytować postów po pozniejszym czasie?
MattPro Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2021 Tak gdy wieje i jest zimno może wydawać się to uciążliwe. Mieli wprowadzić już w tym roku ten sam system, ale cos wzlekają i dobrze, bo jak dla mnie suma sumarum chyba wole samo-obsluge na stacji Dołąnczam krótki klip z ciekawą maszyną Czy nie można edytować postów po pozniejszym czasie?
MattPro Napisano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2021 Że to noworoczny post życzę Szczęśliwego Nowego roku wszystkim A tutaj mała wizyta w oficjalnym sklepie Lego w downtown Chicago Napewno wiele dzieci by się tutaj odnalazło, ale i starsi mają na czym zawiesić oko
andyopole Napisano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2021 1 godzinę temu, MattPro napisał: Tak gdy wieje i jest zimno może wydawać się to uciążliwe. Mieli wprowadzić już w tym roku ten sam system, ale cos wzlekają i dobrze, bo jak dla mnie suma sumarum chyba wole samo-obsluge na stacji Dołąnczam krótki klip z ciekawą maszyną Czy nie można edytować postów po pozniejszym czasie? Jesli dobrze uzasadnisz potrzebę edycji może to zrobić w kazdym czasie któryś z moderatorów.
MattPro Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2021 Myślałem o edycji w celu wklejenie vlogow do pierwszego tematu, ale to nic ważnego. A tutaj coś krótkiego o miasteczku Niles i parę ujęć z końskiej policji z Chicago;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.