studiawuk Napisano 19 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2021 Witam, Obecnie mieszkam w UK, gdzie studuje pielęgniarstwo. Jestem na drugim roku. Mam możliwość wyjechania na praktyki do USA na miesiąc. Niestety w przeszłości dostałem odmowę wizy z uwagi na członka rodziny, który aktualnie mieszka w nielegalnie w stanach. Kontaktu nie mam z tym członkiem rodziny. Moje pytanie brzmi, czy konsul będzie patrzył przychylnie na fakt, że mam jeszcze studia do skończenia i musze wrócić do UK, aby skończyć studia? Pozdrawiam
kzielu Napisano 19 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2021 2 hours ago, studiawuk said: Witam, Obecnie mieszkam w UK, gdzie studuje pielęgniarstwo. Jestem na drugim roku. Mam możliwość wyjechania na praktyki do USA na miesiąc. Niestety w przeszłości dostałem odmowę wizy z uwagi na członka rodziny, który aktualnie mieszka w nielegalnie w stanach. Kontaktu nie mam z tym członkiem rodziny. Moje pytanie brzmi, czy konsul będzie patrzył przychylnie na fakt, że mam jeszcze studia do skończenia i musze wrócić do UK, aby skończyć studia? Pozdrawiam Moze - ale nie musi. Jak nie sprobujesz to sie nie przekonasz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.