Agnieszka 1 Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Czy teoretycznie to oznacza ,że w kwietniu wszyscy do numeru 27000 dostana zaproszenia na rozmowę? Czy wtedy dopiero zacznie sie procesowania wniosków a rozmowa może być duzo później?Nie spodziewałam się takiego przeskoku w biuletynie. Widzę że w innych regionach też mocno skoczyło do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 29 minutes ago, Agnieszka 1 said: Czy teoretycznie to oznacza ,że w kwietniu wszyscy do numeru 27000 dostana zaproszenia na rozmowę? Czy wtedy dopiero zacznie sie procesowania wniosków a rozmowa może być duzo później?Nie spodziewałam się takiego przeskoku w biuletynie. Widzę że w innych regionach też mocno skoczyło do przodu Nie, to nie oznacza, ze wszyscy dostana zaproszenia na kwiecien. Ambasady maja skonczona wydolnosc i moga umowic tylko n osob w miesiacu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 chyba zmieni się po prostu kolejność. od kwietnia każdy z przeprocesowanym DS może spodziewać się rozmowy. Każdy i nikt - bo nie zmienia to faktu, że Warszawa nie ma możliwości umówić wszystkich, jednak niskie numery nie będą miały preferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 chyba zmieni się po prostu kolejność. od kwietnia każdy z przeprocesowanym DS może spodziewać się rozmowy. Każdy i nikt - bo nie zmienia to faktu, że Warszawa nie ma możliwości umówić wszystkich, jednak niskie numery nie będą miały preferencji.A skąd wiedzieć, czy Twój ds został przeprocesowany? Wiem, że kiedyś wysyłali maila, ale czy teraz też tak jest?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 2 minuty temu, magsasi napisał: A skąd wiedzieć, czy Twój ds został przeprocesowany? Wiem, że kiedyś wysyłali maila, ale czy teraz też tak jest? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk można co jakiś czas napisać do KCC i zależy, jaki template wyślą - domyśleć sie na jakim etapie to jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FORST Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Witam, Chciałem zapytać, czy nie jest dziwną sytuacją, że mam zaproszenie na rozmowę do Ambasady w Warszawie na 11 marca, a nie wysłałem żadnego dokumentu do KCC , oprócz Ds-260. Pisałem do nich i twierdzą, że na rozmowę mam przybyć z oryginałami, kserami i tłumaczeniami dokumentów które mam - w chwili obecnej nie trzeba nic już wysyłać. Nawet jeśli lekarza nie załatwiłem mam się wstawić. Nie wydaje się Wam to dziwna sytuacja ? Czy jest już coś przesądzone? Dziękuje pozdrawiam wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 Witam, Chciałem zapytać, czy nie jest dziwną sytuacją, że mam zaproszenie na rozmowę do Ambasady w Warszawie na 11 marca, a nie wysłałem żadnego dokumentu do KCC , oprócz Ds-260. Pisałem do nich i twierdzą, że na rozmowę mam przybyć z oryginałami, kserami i tłumaczeniami dokumentów które mam - w chwili obecnej nie trzeba nic już wysyłać. Nawet jeśli lekarza nie załatwiłem mam się wstawić. Nie wydaje się Wam to dziwna sytuacja ? Czy jest już coś przesądzone? Dziękuje pozdrawiam wszystkich Takie są teraz procedury. Wszystko jest okej. A jaki numer masz?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FORST Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 6 minut temu, magsasi napisał: Takie są teraz procedury. Wszystko jest okej. A jaki numer masz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk EU2022 ..... 1505 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FORST Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 28 minut temu, magsasi napisał: Takie są teraz procedury. Wszystko jest okej. A jaki numer masz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czyli mam jechać z tym co mam, zapłacić i odbyć rozmowę? Lekarza mogę później załatwić? Czy na rozmowie dowiem się już czy TAK czy NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amigo Napisano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2022 20 minut temu, FORST napisał: EU2022 ..... 1505 1505 to niski nr, a kiedy wysłałeś DS 260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi