Agggg Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 Pytanie odnośnie badań- ile kosztuje takia wizyta / szczepienia ? Cytuj
ewsco Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 Pytanie odnośnie badań- ile kosztuje takia wizyta / szczepienia ?Badania około 200 wizyta 300 szczepienia po kilkadziesiąWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
ewsco Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 Moga sie zdarzyc 3 negatywne rzeczy: Ambasada nie zdazy przerobic wszystkich (calkiem prawdopodobne) Zabraknie wiz (bardzo malo prawdopodobne w tym roku) Nastapi tzw. retrogresja numerow w VB. To nie jest tak, ze one z miesiaca na miesiac musza rosnac, moga tez zostac zmiejszone. (tez malo prawdopodobne) Myślisz, że będą się trzymać CN czy mało prawdopodobne, że będą miały te numery jakiekolwiek znaczenie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Xarthisius Napisano 17 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 (edytowane) 46 minutes ago, ewsco said: Myślisz, że będą się trzymać CN czy mało prawdopodobne, że będą miały te numery jakiekolwiek znaczenie? Nie wiem. W teorii, jezeli wszyscy sa current to powinna miec znaczenie tylko data kiedy zostal przeprocesowany DS-260. W teorii powinnie je procesowac po kolei zakladajacy, ze wiekszosc ludzi 9 grudnia DS juz miala dawno wyslany. Co robia w rzeczywistosci? ¯\_(ツ)_/¯ Edytowane 17 Lutego 2022 przez Xarthisius Cytuj
Amigo Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 52 minuty temu, ewsco napisał: Myślisz, że będą się trzymać CN czy mało prawdopodobne, że będą miały te numery jakiekolwiek znaczenie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A ty kiedy wysłałaś swój DS 260 ? Cytuj
micham Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 a wiadomo co z osobami z Kijowa? Która emb je przejmie? Cytuj
micham Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 44 minuty temu, Xarthisius napisał: W teorii powinnie je procesowac po kolei w sensie po kolei według numerów czy daty wysłania ? Cytuj
Xarthisius Napisano 17 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 4 minutes ago, micham said: w sensie po kolei według numerów czy daty wysłania ? Case number. Cytuj
ewsco Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 A ty kiedy wysłałaś swój DS 260 ?Dopiero pod koniec sierpnia Dzwoniłam do Ambasady w maju i pytałam czy czas składani Ds ma znaczenie. Dostałam informacje, że żadnego jeśli złożę do końca września. Ponieważ to mój pierwszy raz w loterii nie miałam pojęcia jak to wyglada. Dziś jestem zła i przebieram nóżkami, bo wszytko staje jeszcze pod większym znakiem zapytania. A ponieważ przenosimy się w 8 osób to duże przedsięwzięcie. Zależy mi też na okresie wakacyjnym ze względu na szkołę dzieci. Dodatkowo chcemy sprzedaż tu wszytko. Od maja mam wrażenie stoję w miejscu i czekam. Meczy mnie ten stan zawieszenia bardzo. Myśle, że większość z Was ma podobne uczucia i chciałoby już wiedzieć, bo to czekanie męczy. W sumie nie dopuszczam nawet myśli, że moglibyśmy nie wyjechać. Pytanie tylko kiedy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Zetpi Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 Dopiero pod koniec sierpnia Dzwoniłam do Ambasady w maju i pytałam czy czas składani Ds ma znaczenie. Dostałam informacje, że żadnego jeśli złożę do końca września. Ponieważ to mój pierwszy raz w loterii nie miałam pojęcia jak to wyglada. Dziś jestem zła i przebieram nóżkami, bo wszytko staje jeszcze pod większym znakiem zapytania. A ponieważ przenosimy się w 8 osób to duże przedsięwzięcie. Zależy mi też na okresie wakacyjnym ze względu na szkołę dzieci. Dodatkowo chcemy sprzedaż tu wszytko. Od maja mam wrażenie stoję w miejscu i czekam. Meczy mnie ten stan zawieszenia bardzo. Myśle, że większość z Was ma podobne uczucia i chciałoby już wiedzieć, bo to czekanie męczy. W sumie nie dopuszczam nawet myśli, że moglibyśmy nie wyjechać. Pytanie tylko kiedy Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZgadzam się. Faktycznie, ten stan zawieszenia (ale nie swobodnej lewitacji) jest nieznośnie frustrujący. Sam jestem na tym forum z dwóch powodów:1. Bo to rzetelne źródło informacji.2. Bo to miejsce zbiorowej psychoterapii. Potrzebne mi jedno i drugie. Dzięki Wam wszystkim.Powodzenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi