9kk Napisano 3 Marca 2022 Zgłoś Napisano 3 Marca 2022 5 minut temu, ewsco napisał: Ja wysyłałam i zapytałam czy dotarły dokumenty i na jakim etapie jest sprawa Jaki masz numer? o czyli tak po prostu bez żadnych regułek wystarczy do nich napisać, dziękuję ! mam numer 5XXX Cytuj
Xarthisius Napisano 4 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 44 minutes ago, 9kk said: o czyli tak po prostu bez żadnych regułek wystarczy do nich napisać, dziękuję ! Tresc maila musi miec odpowiedni format: Quote Name: Imie Nazwisko Case Number: 2022EU00012345 Date of Birth: 02/15/1975 <zapytanie> 1 Cytuj
Wiwo Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 Mi tak odpisali, mój cn 22k ds wysłany 11.05. Nie wiem czy to dobrze czy nie? Cytuj
magsasi Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 Mi tak odpisali, mój cn 22k ds wysłany 11.05. Nie wiem czy to dobrze czy nie? A sprawdzałeś tutaj jaki masz status swojego case’a?https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?fbclid=IwAR1u-jWlfAzfN5PW3rLT0sxncxXraObspWKQwpdkcPz5pkOCftI28yeNRCoGdzie się procesujesz? W Warszawie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Wiwo Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 18 minut temu, magsasi napisał: A sprawdzałeś tutaj jaki masz status swojego case’a? https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?fbclid=IwAR1u-jWlfAzfN5PW3rLT0sxncxXraObspWKQwpdkcPz5pkOCftI28yeNRCo Gdzie się procesujesz? W Warszawie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatal Tak w Warszawie, sprawdzałem cały czas mam at NVC Cytuj
ewsco Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 9 godzin temu, 9kk napisał: o czyli tak po prostu bez żadnych regułek wystarczy do nich napisać, dziękuję ! mam numer 5XXX Kiedy DS był składany Cytuj
9kk Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 2 godziny temu, ewsco napisał: Kiedy DS był składany końcem października jakoś, więc dość późno ale na Europe szły już zaproszenia dla ludzi którzy wysyłali w listopadzie tylko z niższymi numerami więc pozostaje czekać Cytuj
ala2022 Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 4 godziny temu, Wiwo napisał: Mi tak odpisali, mój cn 22k ds wysłany 11.05. Nie wiem czy to dobrze czy nie? przeprocesowany DS. Cytuj
kenadams Napisano 4 Marca 2022 Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 5 hours ago, Wiwo said: Mi tak odpisali, mój cn 22k ds wysłany 11.05. Nie wiem czy to dobrze czy nie? Ja też dostałem dokładnie taką samą odpowiedź, a inna niż miesiąc temu kiedy odpisali coś w stylu "Your forms have been received and are currently processing". 38 minutes ago, ala2022 said: przeprocesowany DS. Skąd ta pewność? Cytuj
Xarthisius Napisano 4 Marca 2022 Autor Zgłoś Napisano 4 Marca 2022 1 minute ago, kenadams said: Ja też dostałem dokładnie taką samą odpowiedź, a inna niż miesiąc temu kiedy odpisali coś w stylu "Your forms have been received and are currently processing". Skąd ta pewność? Z tresci maila. Jak sam zauwazyles, jezeli nie jest przeprocesowany to email jest inny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi