Xarthisius Napisano 13 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2022 4 minutes ago, ala2022 said: myślałam, że po 8 miesiącach obserwacji nie trzeba tłumaczyć, że teoria case'ów nie oznacza, że sa wywoływane po kolei z dokładnością co do 1. To mniej wiecej tak jakbys napisala, ze "teoria CN" tlumaczy 75% zaproszen, a te niewygodne 25% po prostu zignorujemy... 4 minutes ago, ala2022 said: Na rosyjskim forum ktoś się pofatygował i zrobił ciekawą tabelkę, która tłumaczy terorie case'ów. Procesowanie jest na poziomie 15k ( dla spraw poza majem). Zatem nie ma spotkań powyżej 15k Na maj są numery 4k i tym samym wysłano zaproszenia do wszystkich w tym zakresie. Z zakresu 4-5 zostało jakieś 10%, w kolejnych tysiącach 10 % z każdego tysiąca jest przerobione i podejrzewam, że ten trend się utrzyma - , a patrząc na maj 90% nowych nadal będzie z tych najniższych numerów, tym bardziej, ze teraz procesują DS po numerze CN i to te są pierwsze DQ BTW, kiedy wyslano zaproszenia na maj? Ja ich jeszcze nie widzialem... Jedyne co bylo to informacja, ze czesc zaproszen na kwiecien, zostala przesunieta na maj. Cytuj
ala2022 Napisano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Xarthisius napisał: To mniej wiecej tak jakbys napisala, ze "teoria CN" tlumaczy 75% zaproszen, a te niewygodne 25% po prostu zignorujemy... BTW, kiedy wyslano zaproszenia na maj? Ja ich jeszcze nie widzialem... Jedyne co bylo to informacja, ze czesc zaproszen na kwiecien, zostala przesunieta na maj. ja ich też jeszcze nie widziałam i tracę nadzieje, że zobaczę. Cytuj
Peti84grafik Napisano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2022 4 godziny temu, Xarthisius napisał: EU current na czerwiec A gdzie można zobaczyć numery które zostały zaproszone na czerwiec? Czy jest wg taka możliwość zobaczenia tego? Cytuj
Xarthisius Napisano 13 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2022 11 minutes ago, Peti84grafik said: A gdzie można zobaczyć numery które zostały zaproszone na czerwiec? Czy jest wg taka możliwość zobaczenia tego? W WRW? Jeszcze nawet nie bylo oficjalnych zaproszen na maj... Nie ma bezposrednich danych na temat "na kiedy" sa zaproszenia. Mozemy tylko sledzic kiedy wyszly, a potem z innych zrodel (bo np. ktos z forum dostal i powie, ze tego dnia wyszly na dany miesiac) trzeba to uzupelniac. 1 Cytuj
Wiwo Napisano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2022 Aż 1 case na Warszawę coś komuś przyszło? Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) 1 hour ago, Wiwo said: Aż 1 case na Warszawę coś komuś przyszło? To jakis glitch u Francisco. Ja mam niezmiennie 675 case'ow od tygodnia, u niego z tym dzisiejszym pokazuje sie 674. Nie bylo nic nowego na WRW. Opcjonalnie, to moze byc transfer. Ale raczej ludzie uciekaja z WRW, niz przesuwaja do. Np. w polowie marca case'ow EU bylo 681, takze przynajmniej 6 "ucieklo". Transfer in progress sie ciezko klasyfikuje automatycznie, bo CEAC to strasznie glupio wyswietla. Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Xarthisius Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2022 1 hour ago, Xarthisius said: To jakis glitch u Francisco. Ja mam niezmiennie 675 case'ow od tygodnia, u niego z tym dzisiejszym pokazuje sie 674. Nie bylo nic nowego na WRW. Opcjonalnie, to moze byc transfer. Ale raczej ludzie uciekaja z WRW, niz przesuwaja do. Np. w polowie marca case'ow EU bylo 681, takze przynajmniej 6 "ucieklo". Transfer in progress sie ciezko klasyfikuje automatycznie, bo CEAC to strasznie glupio wyswietla. I was wrong. 2022EU13960. Tydzien temu byla "At NVC" Cytuj
9kk Napisano 20 Kwietnia 2022 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2022 Dostałam dziś zaproszenie na 9 czerwca DS wysłany 5 listopada a CN 5XXX 8 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi