Claudia24 Napisano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 W dniu 21.07.2022 o 18:13, ala2022 napisał: Bukareszt sierpień ;) to samo... można jeszcze jakoś to zmienić ? jest jakakolwiek szansa by jednak odbyło się to w Warszawie lub nieco bliżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudia24 Napisano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 W dniu 21.07.2022 o 20:24, Deep_euphoria napisał: Tak 12 wrzesień i pani z innego forum ma 19 wrzesień Może jest szansa się jakoś odwołać? my mamy na 25 sierpnia rozmowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudia24 Napisano 22 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lipca 2022 W dniu 20.07.2022 o 00:58, Deep_euphoria napisał: Sami z siebie Wszystko było składane i zaznaczane na Warszawę. Na jaki adres email mogę napisać do ambasady w Warszawie? Napisaliście emaila do ambasady w Warszawie by zmienili miejsce rozmowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna234 Napisano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 W dniu 26.06.2022 o 12:04, 9kk napisał: nie, do lekarza trzeba mieć polskie paszportowe, a na interview amerykańskie 5cmx5cm, o rozmiarach takich jak zdjęcie które załączało się do zgłoszenia w loterii zdjęcia nie mogą być starsze niż 6 msc hej, czy jest moze jakis polski odpowiednik tych zdjec? jak robiliscie u fotografa to jak to tlumaczyliscie? ze 5x5 tylko? ja poprosilam tylko paszportowe i to chyba nie ten rozmiar jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deep_euphoria Napisano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 12 godzin temu, Claudia24 napisał: Może jest szansa się jakoś odwołać? my mamy na 25 sierpnia rozmowę.... Napisaliśmy do ambasady ale od 20 lipca jest cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claudia24 Napisano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 Godzinę temu, Deep_euphoria napisał: Napisaliśmy do ambasady ale od 20 lipca jest cisza Może głupie pytanie ale wole się upewnić. czy do Ambasady Amerykańskiej w Polsce napisać emaila po angielsku czy po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 W dniu 3.03.2022 o 16:43, ElPacho83 napisał: Proszę wyjaśnijcie jak dla laika co oznacza ( at NVC )? Czy na podstawie tego można stwierdzić, że DS został przyjęty i należy spokojnie czekać na dalsze info? Czy też wystąpiły jakieś problemy i należy się zainteresować sprawą w KCC. Pytam ponieważ w biuletynach widzę numery bliskie mojemu i wyższe są już " Ready " DS wysłałem 14.05.2021. CN18XXX dostałeś zaproszenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 W dniu 22.06.2022 o 14:53, Wiwo napisał: Jak przebiega wizyta u lekarza? W Warszawie na kiedy masz spotkanie umówione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
9kk Napisano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 (edytowane) 12 godzin temu, Justyna234 napisał: hej, czy jest moze jakis polski odpowiednik tych zdjec? jak robiliscie u fotografa to jak to tlumaczyliscie? ze 5x5 tylko? ja poprosilam tylko paszportowe i to chyba nie ten rozmiar jest... ja na przykład poprosiłam o zdjęcie do wizy amerykańskiej i fotograf wiedział od razu. Ale też trzeba uważać bo pamiętam jak robiłam sobie zdjęcie do zgłoszenia do loterii to pan fotograf upewniał mnie że mogę zostać w okularach, no i musiałam 2 razy jeździć i robić na nowo. paszportowe 35x45 to tylko do lekarza odpowiednika nie ma, ten amerykański wymiar jest specyficzny Edytowane 23 Lipca 2022 przez 9kk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 23 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lipca 2022 Robicie z tego formatu jakies rocket science. Kazdy czlowiek (juz nawet nie wspomne o fotografach) to ogarnie jak mu powiesz jakie maja byc wymagania, typu proporcje glowy i rozmiar zdjecia w calach badz milimetrach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi