WiktorB Napisano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 A jest w ogóle możliwość, że późno wysłany DS260 (początek września) nie będzie w ogóle obrobiony przez KCC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna234 Napisano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 hej, otworzylam ds260 zeby cos tam dopisac, i teraz nie moge pdpisac, czy ktos mial taki problem moze? a moze cos zle robie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna234 Napisano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 6 minut temu, Justyna234 napisał: hej, otworzylam ds260 zeby cos tam dopisac, i teraz nie moge pdpisac, czy ktos mial taki problem moze? a moze cos zle robie? juz widze, te zera znowu... eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 Dla dwoch case'ow, ktore sa documentarily qualified, current i podpadaja pod te sama ambasade: pierwszenstwo ma nizszy numer.Właśnie oglądam ostatni Q&A Brita i jeśli dobrze rozumiem, to powiedział (i wydaje mi się ze już wcześniej to od niego słyszałem), że w takim przypadku ma znaczenie DQ date - https://youtu.be/zYmDiI31WhA, od 30:01 przez 3-4 minuty o tym mówi (kopiuję z telefonu i nie widzę opcji dodania czasu w linku).Czy Wasze opinie różnią się na ten temat, czy źle rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 9 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 5 hours ago, kenadams said: Czy Wasze opinie różnią się na ten temat, czy źle rozumiem? Najwyrazniej sie roznia I nie mialem racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micham Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Mam tutaj screnna z grupy na telegramie,(DV2022 Global) gdzie pisze ,że jednak po CN. Brit też się czasem może myli... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Mam tutaj screnna z grupy na telegramie,(DV2022 Global) gdzie pisze ,że jednak po CN. Brit też się czasem może myli...Jasne, że może się mylić i miałem nadzieję, że się myli w tej kwestii! Najwyrazniej sie roznia I nie mialem racji.Nie ukrywam, że liczyłem na jakiś argument z Twojej strony ale patrząc na powyższe to chyba jednak Ty miałeś rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 (edytowane) DR, DQ zniesione czy ktoś już dostał zaproszenie ? Edytowane 9 Grudnia 2021 przez ala2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2022-update.html 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2022-update.htmlWow! To niesamowity news! Chyba faktycznie chcą potraktować DV-2022 uczciwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi