ala2022 Napisano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 21 godzin temu, alcomindz. napisał: To chyba słaby prognostyk jak tak niski numer dopiero w styczniu. Chyba ze ta Pani długo zwlekała z reszta dokumentów. wysłała w sierpniu, ale brakowało kopii starego paszportu i dosyłała w październiku. W przeciwnym razie pewnie miałaby w grudniu jak ta Rosjanka z niskim nr, która w sierpniu też wysłała i w październiku była gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 W dniu 15.12.2021 o 12:59, ala2022 napisał: wiem, że to pierwsza dziewczyna z grudnia tak.. Z rosyjskiego czata wynika, że oni badają się też w Moskwie. podobno na styczeń 80 osób czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 W dniu 15.12.2021 o 08:27, katarzyna_gawor napisał: Otwierałam już wcześniej ds trwało to 3 tygodnie, dodałam męża ale w jego ds tym razem zrobiłam idiotyczny błąd bo w full name wypisałam tylko jego 2 imiona bez nazwiska. Czy otwierać ponownie? otwórz jak najszybciej zanim Ci przeprocesują DS. jeśli nie wpisałaś jego danych, to nie wiadomo, czy to on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peti84grafik Napisano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Mam pytanie czy mam otworzyć ds jeśli pomyliłam się w zaznaczeniu właściwej wizy? Zaznaczyłam B2 a miało być B1/B2. Uważacie to za duży błąd? b2 to turystyczno medyczna a b1/b2 turystyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 18 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 57 minutes ago, Peti84grafik said: Mam pytanie czy mam otworzyć ds jeśli pomyliłam się w zaznaczeniu właściwej wizy? Zaznaczyłam B2 a miało być B1/B2. Uważacie to za duży błąd? b2 to turystyczno medyczna a b1/b2 turystyczna Jezeli wyjazd byl turystyczny to nie musisz poprawiac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peti84grafik Napisano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 8 minut temu, Xarthisius napisał: Jezeli wyjazd byl turystyczny to nie musisz poprawiac Xarthisius mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli w ds dałam tylko ze ukończyłam wyższa szkole a mam jeszcze takie dwie policealne co nawet nie wiem czy mam gdzieś dyplomy ale mam wypisane ja np na Facebooku to jest to jakieś zatajenie? Heheheh czy coś? Muszę je dopisać? Czy mogę to olać? bo nie są szkołą wyższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M Czarny Napisano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2021 Witam, Jestem nowy na forum. Witam wszystkich serdecznie. Moje pytanie jest trochę z innej beczki. Mam wyznaczoną rozmowę na styczeń 2022. Próbuję zarejestrować odbiór paszportu na stronnie ambasady/ Podczas rejestracji podaję rodzaj vizy DV 1 DV2 oraz DV 3 jeśli chodzi o dzieci. I tu jest problem ponieważ nie mogę zarejestrować dzieci (Viza DV 3) Proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 4 hours ago, M Czarny said: Witam, Jestem nowy na forum. Witam wszystkich serdecznie. Moje pytanie jest trochę z innej beczki. Mam wyznaczoną rozmowę na styczeń 2022. Próbuję zarejestrować odbiór paszportu na stronnie ambasady/ Podczas rejestracji podaję rodzaj vizy DV 1 DV2 oraz DV 3 jeśli chodzi o dzieci. I tu jest problem ponieważ nie mogę zarejestrować dzieci (Viza DV 3) Proszę o pomoc . Co masz na mysli piszac "zarejestrowac dzieci"? Tam wszystkie paszporty mozna podpiac pod jedno konto osoby wylosowanej, nie trzeba zakladac zadnych dodatkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 5 hours ago, Peti84grafik said: Xarthisius mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli w ds dałam tylko ze ukończyłam wyższa szkole a mam jeszcze takie dwie policealne co nawet nie wiem czy mam gdzieś dyplomy ale mam wypisane ja np na Facebooku to jest to jakieś zatajenie? Heheheh czy coś? Muszę je dopisać? Czy mogę to olać? bo nie są szkołą wyższą. Use your discrection. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micham Napisano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) @M Czarny jaki masz numer? w sensie 1k czy 2k czy wyżej ? i kiedy ds wysłałes? Edytowane 19 Grudnia 2021 przez micham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi