olka1983gliwice Napisano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2007 hej! bardzo prosze o opinie nt c lazy u ranch:) nt warunkow mieszkania, pracy, obowiazkow, wynagrodzenia, ludzi i atmosfery, mozliwosci korzystania z atrakcji rancha
johnny Napisano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2007 Sam nie byłem, ale z tego co opowiadał moj kumpel, to calkiem fajny resort. Jak chcesz sie dowiedziec czegos wiecej to w sobote 8 grudnia beda targi Resort America w Krakowie. I wiem, ze bedzie tam dyrektor C Lazy U Ranch. Sam sie tam wybieram.
tissaya Napisano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2008 Jesli chcecie sie cos dowiedziec na temat C Lazy U i warunkow- czegokolwiek, piszcie na priv. w miare wolnego czasu postaram sie odpowieziec. Spedzilam tam niezapomniane wakacje ! Szkoda ze juz nie bede miala okazji wrocic :/
fobia Napisano 23 Maja 2008 Zgłoś Napisano 23 Maja 2008 Praca jako Baker assistant w C Lazy U Ranch Inc, Granby, Colorado - CO Ocena dla C Lazy U Ranch Inc jako pracodawcy: 10 Uwagi: Pracodawca..superniasty,czułam się jak u siebie. Duże, luksusowe rancho dla luksusowej klienteli-jedyne,ktore posiada pięć gwiazdek w USA. Managerowie swietni gosci, a obsluga- zbiorowisko AMerykanow z calych Stanow plus okolo 10 osob miedzynarodowych- RPA, Polska, UK, Czechy,Niemcy. Jesli byly jakies problemy,zawsze mozna bylo liczyc na pomoc. Ocena pracy jako Baker assistant : 9 Uwagi: super praca:) moja supervisor byla taka babką,ze trudno drugiej takiej szukac, praca zajmuje okolo 8-12 godzin dziennie. duzo sie nauczylam- nawet piec chleb! ciasta,ciasteczka,muffiny..i inne słodkości:) Liczba zatrudnianych Polaków: poniżej 10 osob Przeciętny czas pracy: 52 godzin tygodniowo Zarobki (stawka godzinowa): 6 USD Nadgodziny (płatne 150%): były na każde życzenie Napiwki: nie było nigdy Wyżywienie w pracy: było bezpłatne Dojazd do pracy: nie był potrzebny Rodzaj miejsca zamieszkania: inne (koszt miesięczny na osobę: 0 USD) Wyposażenie mieszkania: klimatyzacja, łazienka, telefon, meble, lodówka, Ocena warunków mieszkaniowych: 8 Uwagi: mieszkalismy- cała obsługa w takich domkach wielopokojowych(dorms), gdzie kazdy pokoj byl na od 2-6 osob. bardzo wygodne i duze lóżka:) Ocena Granby, Colorado - CO Ogółem: 10 Walory turystyczne: 10 Komunikacja: 10 Rozrywka: 10 Zakupy: 8
tissaya Napisano 30 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2008 Czy ktos wybiera sie na Open Day 6 grudnia do C Lazy U?
Yanush Napisano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2008 Ja się wybieram na Open Day 6 grudnia. Wprawdzie napisano mi że zainteresowani są mną Leke George, ale jesli by cos bylo nie tak to moge normalnie isc do innych pracodwcow na rozmowe, a w zeszlym roku bylem 1 raz na targach, i dostlem sie do 4 resortow i w tym do C Lazy u Ranch, ale wybrałem ten resort do ktorego mojego kolege przyjęli ( w c lazy powiedzieli ze jego angielski jest za slaby ) Rekrutowal tam taki starszy pan żujący tytoń i własnie zastanawiałem się czy nie spróbowac w tym roku
tissaya Napisano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2008 Praca jako Baker assistant w C Lazy U Ranch Inc, Granby, Colorado - CO Ocena dla C Lazy U Ranch Inc jako pracodawcy: 10 Uwagi: Pracodawca..superniasty,czułam się jak u siebie. Duże, luksusowe rancho dla luksusowej klienteli-jedyne,ktore posiada pięć gwiazdek w USA. Managerowie swietni gosci, a obsluga- zbiorowisko AMerykanow z calych Stanow plus okolo 10 osob miedzynarodowych- RPA, Polska, UK, Czechy,Niemcy. Jesli byly jakies problemy,zawsze mozna bylo liczyc na pomoc. Ocena pracy jako Baker assistant : 9 Uwagi: super praca:) moja supervisor byla taka babką,ze trudno drugiej takiej szukac, praca zajmuje okolo 8-12 godzin dziennie. duzo sie nauczylam- nawet piec chleb! ciasta,ciasteczka,muffiny..i inne słodkości:) Liczba zatrudnianych Polaków: poniżej 10 osob Przeciętny czas pracy: 52 godzin tygodniowo Zarobki (stawka godzinowa): 6 USD Nadgodziny (płatne 150%): były na każde życzenie Napiwki: nie było nigdy Wyżywienie w pracy: było bezpłatne Dojazd do pracy: nie był potrzebny Rodzaj miejsca zamieszkania: inne (koszt miesięczny na osobę: 0 USD) Wyposażenie mieszkania: klimatyzacja, łazienka, telefon, meble, lodówka, Ocena warunków mieszkaniowych: 8 Uwagi: mieszkalismy- cała obsługa w takich domkach wielopokojowych(dorms), gdzie kazdy pokoj byl na od 2-6 osob. bardzo wygodne i duze lóżka:) Ocena Granby, Colorado - CO Ogółem: 10 Walory turystyczne: 10 Komunikacja: 10 Rozrywka: 10 Zakupy: 8 wlasnie sie zorientowalam ze to moja opinia
haveablast Napisano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2008 Wszystko na to wskazuje ze pojadę do C Lazy u Ranch. Jedzie ktoś jeszcze:P?
tissaya Napisano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2008 Wszystko na to wskazuje ze pojadę do C Lazy u Ranch. Jedzie ktoś jeszcze:P? ja jade
haveablast Napisano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2008 Z poprzednich postów wnioskuję, że jedziesz na ranczo drugi raz. Napisz coś więcej o wrażeniach itp. itd. btw, którego lecisz i wiesz może ile osób z Polski wybiera się w te wakacje?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.