katarzyna_gawor Napisano 28 Maja 2021 Zgłoś Napisano 28 Maja 2021 Witam wszystkich, nie ma jeszcze osobnego wątku na DV2022 a ja właśnie w tej sprawie :) Zostałam wylosowana, CN poniżej 7.5 tys., rejestrowałam się jako panna. Teraz jestem zaręczona, z terminem ślubu na wrzesień tego roku. I czy czekać z wypełnieniem DS260 do tego czasu, czy wypełniać sama. Słyszałam, że lepiej aby rejestrowało się małżeństwo, bo wtedy jest łatwiej z całym procesem. A z tego co wiem nie było jeszcze rozmów z DV2021 zatem na pewno rozmowy DV2022 nie rozpoczną się z październiku - czy ktoś może potwierdzić lub wyprowadzić mnie z błędu? Z góry serdecznie dziękuję!
Roelka v.2 Napisano 28 Maja 2021 Zgłoś Napisano 28 Maja 2021 Jest juz watek. pytania co do slubow tez juz sie gdzies przewinely.
Xarthisius Napisano 28 Maja 2021 Zgłoś Napisano 28 Maja 2021 Co do slubu to odpowiedz rzeczywiscie juz byla w tamtym watku. 20 minutes ago, katarzyna_gawor said: A z tego co wiem nie było jeszcze rozmów z DV2021 zatem na pewno rozmowy DV2022 nie rozpoczną się z październiku - czy ktoś może potwierdzić lub wyprowadzić mnie z błędu? To nie jest prawda. Raz, ze rozmowy z DV21 biednie, bo biednie ale trwaja. Dwa, ze definitywnie koncza sie 30 wrzesnia 2021, a DV22 zaczyna sie w pazdzierniku. Namieszac moga tylko wyroki sadowe, ale tym sie bedziemy przejmowac kiedy takowe zapadna.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.