marfetka Napisano 26 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 26 Listopada 2005 no ja to jak zwykle z opóźnieniem wszystko z Buscha dostaję - faktycznie Rik rozsyłał maile nt. re-hire chyba do wszystkich, których miał na swojej liście - pierwszy dostałam już ze 3 tygodnie temu, drugi pare dni temu i niezbicie z nich wynika, że chcą tylko 40 osób i że chyba nawet już je mają bo, jacyś wybrańcy losu dostali te maile wcześniej - kumpel dostał maila z BG (i wpłacił kasę ) zanim jakiekolwiek informacje od Rika dotarly do mnie... no ale ja i tak po sprawie z ostatnim paycheckiem :roll: nie mam ochoty wracać do Williamsburga
Mingan Napisano 26 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2005 a to sie zdziwilem wydaje mi sie ze takowego maila nie trzeba dostać, jeszcze pogadam z kumpelą ona robila juz rehired i ma zamiar zrobic w BG jeszcze raz:> a was tak ciagnie do bg ponownie? dla mnie to koszmarne miejsce:D
marfetka Napisano 27 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 27 Listopada 2005 hmm... bo te maile i ograniczenia ilości osób powracających to tegoroczny wymysł ale nie mniej to dziwne, że niektórzy maile dostają a inni nie :roll: ale co tam, Stany są tak wielkie, że grzechem jest wracać w to samo miejsce zamiast zobaczyć cos nowego
Mingan Napisano 27 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2005 nawet [beeep]iście bo nie mam chorych wątpliwości "a moze jednak wrocić?":D a ty gdzie pracowałaś?
marfetka Napisano 27 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 27 Listopada 2005 pracowałam trochę w parku w Trapper's Smokehouse, trochę na IHT i trochę w Kingsmillu - wspomnienia całkiem miłe, ale teraz zamierzam uderzyć do Atlantic City <rotfl> pozdrowienia dla wytrwałych,co chcą wrócić do Buscha!!
Gerwazy Napisano 27 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2005 ... chcą wrócić do Buscha!! Nie wiem,czy wiesz, że "BUSCH'a" produkują w St.Louis, Missouri :wink:
Mingan Napisano 27 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2005 pracowałam trochę w parku w Trapper's Smokehouse' date=' trochę na IHT i trochę w Kingsmillu - wspomnienia całkiem miłe, ale teraz zamierzam uderzyć do Atlantic City <rotfl> pozdrowienia dla wytrwałych,co chcą wrócić do Buscha!! [list'] jak masz na imie? ja robilem na goundsach i w dzien na log flumie, a w kingsmillu tez a na imie mam Marcin:>
marfetka Napisano 27 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 27 Listopada 2005 ... chcą wrócić do Buscha!! Nie wiem,czy wiesz, że "BUSCH'a" produkują w St.Louis, Missouri :wink: hmm, to miał być skrót myślowy, ale dzięki za info - człowiek się całe życie uczy
KATE Napisano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2005 wracajac do tej nagrody pienieznej ktora losowali, to moj chlopak ktory pracowal na strollersach dostal chek na 150 dolcow! zostal wybrancem:-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.