Skocz do zawartości

o czym rozmowa??

kitty341

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chcialabym sie zapytac, o czym moge rozmawiac z konsulem i jakie sa szanse zebym w ogole dostala wize majac zaproszenie od chlopaka (chce wyjechac na ferie i na swieta) dodam, ze ucze sie w ostatniej klasie liceum i teraz bede miala mature...

• Odpowiedzi 21
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Konsul zapyta sie co robisz w Polsce,do kogo lecisz i na jak dlugo,zkad sie znacie i czy utrzymujecie ze soba kontakt ..

szanse masz ale bedziesz musiala przekonac Konsula ze lecisz na swieta i ze nie zostaniesz u chlopaka....

Napisano

ahaa dziekuje bardzo.. wlasnie w czwartek jade do ambasady.. i cholernie boje sie tych pytan... wiem ze na pewno nie moge zostac bo mam przeciez mature.. a tak w ogole to czy kazdy co sie stara o wize ma rozmowe z konsulem??

Napisano

jeszcze mam pytanko czy ceny za wize sie nie zmienily... bo ja potrzebuje ta jednorazowa czy ona nadal jest za 75$ can?? wielkie dzieki za odpowiedzi : :D

Napisano

dzieki :D jeszcze 1 pytanko czy musze miec jakies pieniadze przy wjezdzie (tzn czy beda sie mnie pytali ile mam itp) i czy jest jakas okreslona kwota ktora trzeba miec??

Napisano
dzieki :) jeszcze 1 pytanko czy musze miec jakies pieniadze przy wjezdzie (tzn czy beda sie mnie pytali ile mam itp) i czy jest jakas okreslona kwota ktora trzeba miec??

Jakieś "kieszonkowe" musisz mieć :!:

No bo niby co będzie jak nikt po Ciebie nie przyjedzie na lotnisko ?

Usiądziesz i będziesz płakać :?:

Oficjalnie chyba nikt nie podaje jakiejś sumy, ale minimum 100 dol. musisz mieć.

Napisano

nom napisze ze rodzice... tylko wlasnie nie wiem ile trzeba w tym formularzu wpisac ze sie ma pieniedzy bo nie wiem od ilu daja wize i czy to ma jakis zwiazek..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...