Kalina Napisano 15 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2005 masz w tym doswiadczenie Chomik ? ewentualny pozytyw, neutral, czy raczej negatyw ?? przy okazji dzieki
Chomik Napisano 15 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2005 Zdecydowany pozytyw, jako hazardzista uzywam tego namietnie, bo musze ciagle przelewac pieniadze z mBanku na Moneybookers, potem do bukmacherow i z powrotem. Prowizja od przelewu z Moneybookers do banku wynosi jakies marne 2 USD z kawalkiem, kurs wymiany (z USD na PLN) jest zawsze niezwykle korzystny , trzeba troche wysilku wlozyc na poczatku, bo wymagaja skanow roznych dokumentow. Potem mozna zwiekszac limit wyplat, jako ze poczatkowy jest stosunkowo niski, ale wciaz do zaakceptowania. :wink: Jestem zadowolony, pieniadze kraza w internecie i wracaja na moje konto. Ciekawa opcja, ale nie wiem jak to wyglada z perspektywy pobytu w USA. Musialbym przetestowac. :roll:
Kalina Napisano 17 Listopada 2005 Autor Zgłoś Napisano 17 Listopada 2005 Chomik dzieki za informacje. Pozdrawiam Kalina
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.