Skocz do zawartości

Hawaje

Luke85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mingan chyba troszeczkę przesadzasz.

Oczywiscie ze Hawaje są droższe ale bez przesady. Np. Honolulu nie jest az takie malenkie, sa tam mniejsze i duze malle np.Ala Moana Center, Walmart i pełno sklepów sporzywczych sieci ABC.

Bylam tam tylko w celach turystycznych ale wydaje mi sie ze znalezienie pracy nie jest niemozliwe. Bedac tam widzialam naprawde duzo ogloszeń typu "Now hiring" lub "help wanted", najwiecej było ich wlasnie w sklepach abc, nie wiem niestety czy przyjmą kogoś z W&T ale nic wam nie zalezy skontaktować sie z nimi i zapytać

http://www.abcstores.us/?CFID=391872387&CF...FTOKEN=16081018

co do mieszkania, rowniez jest "troszke" drozsze ale...

wszystko da sie zrobic i cos w dobrych pieniadzach znalezc, to jest pierwsza lepsza oferta, prywatne studio w hotelu, bardzo blisko plazy Waikiki ( wiec oczywiscie cenowo tez wyzsze), dla 4 osob, jak dobrze wyczytalam wlasciciel chce 450$ za tydzień, mysle ze nie jest to duzo, a napewno da sie znalezc cos tanszego.

W kazdym badz razie pokombinujcie troszeczke a napewno cos znajdziecie, zycze powodzenia

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 27
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Witam.

Co słyszałem ze raczej nei można pracować na Hawajach. Ale byłem tam w celach turstycznych w 2004. Jest drogo ale nie odcczułem tego bo przyleciałem tam z Alaski więc mnie to nie zraziło. Naprawde warto tam lecieć. Jest super. Należy oprócz wyspy Oahu zwiedzić pozostałe. Naprawde pięknie. Noce spędzaliśmy w hostelu na Ocean Vie Ave niedaleko Universytetu w Honolulu. ok pół godz na piechote od centrum. Jakby sie ktoś wybierał to polecam Polinesian Cultural Center, chociaż drogo to jest super(nam sie udało wejsć za darmo- Polak potrafi)

Napisano

Witam

dzieki Wisznia!!!

jak narazie jedyna praca W&T na Hawajach o jakiej sie dowiedzialem jest Hms Host czyli bary fastfood! zarabia sie tam okolo 7-8 dolarow na godzine, wiec praca w HI jest jak najbardziej mozliwa!!!

Znalazlmem 2 biura ktore zorganizuja taki wyjazd! Czy ktos juz teraz jest mocno tym zainteresowany? jak cos prosze pisac: lukran@wp.pl

Napisano

Almatur i InterCamp potwierdzily ze sa w stanie zorganizowac wyjazd na Hawaje (praca w hms host). Natmiast z Go2usa odpisali ze maja takze oferty pracy w branzy budowlanej i sklepowej.

• 11 miesięcy później...
Napisano

Program Work & Travel na Hawajach jest organizowany przez firme GO2USA, jednak liczna miejsc jest ograniczona. Zapisy trwaja juz od pazdziernika, ja sie zapisalam :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...