anan kofan Napisano 30 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2005 Amerian Woman - Lenny Kravitz ale ja wole polskie dziewczyny i nie chodzi mi o ten kawalek disco polo
muzzy Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2009 Bohdan Smoleń Amerykańska Gra oraz Skangur Płatki (kind of related)
katlia Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2009 California Dreaming (Mamas & Papas) New York, New York (Sinatra) Chicago (Judy Garland) Rocky Mountain High (John Denver)
rauls Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2009 Kikki Danielsson - U.S. of America Willie Nelson - America, The Beautiful Jimmi Accardi - God Bless America Kellye Cash - God Bless the USA Razorlight - America
kuba_grd Napisano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2009 Nas - N.Y. State of Mind Ja Rule feat. Fat Joe & Jadakiss - New York Funky Polak - Ojcze Jedyny i inne (to o Polonii amerykanskiej wlasciwie) - ten gosciu nagrywa glownie piosenki o USA a dokladniej o Polonii. Mozesz poszukac na YouTube, pelno tam tego. Jesli lubisz czarny rap to dosc duzo jest piosenek o tej tematyce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.