Bozka Napisano 20 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2005 Czy moze sie ktos orientuje gdzie w Nowym Jorku mozna zdjac blokade z telefonu ktory byl kuppiony w Cingullar'ze? Moj chlopak wraca do Polski i zostawia mi swoj telefon tylko ze moj numer jest w T-mobile -mam plan, a on mial pre-paida. Moj aparat telefoniczny ledwo zipie i jesli nie uda mi sie zdjac tej blokady bede musiala kupic nowy. Dlatego bede wdzieczna za wszelkie informacje na ten temat
Gerwazy Napisano 21 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2005 Zajżyj pod ten adres --> http://wakum.tox.pl/forum.php Tam powinnaś znaleść rozwiązanie tej łamigłówki(ewentualnie poproś o pomoc).
kubakj Napisano 21 Listopada 2005 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2005 Czy moze sie ktos orientuje gdzie w Nowym Jorku mozna zdjac blokade z telefonu ktory byl kuppiony w Cingullar'ze? Moj chlopak wraca do Polski i zostawia mi swoj telefon tylko ze moj numer jest w T-mobile -mam plan, a on mial pre-paida. Moj aparat telefoniczny ledwo zipie i jesli nie uda mi sie zdjac tej blokady bede musiala kupic nowy. Dlatego bede wdzieczna za wszelkie informacje na ten temat Zadzwon do T-mobile i popros o unlock key, wysla ci na maila instrukcje i kod oblokowujacy simlocka. Sprawdzone osobiscie pare dni temu. W ciagu 72h wysla ci maila od zgloszenia. Musisz tylko podac dane swojego telefonu i konta. Tak bedzie najszybciej i bezplatnie!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.