Spider22 Napisano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam czy będąc studentem moge sie ubiegać o wize H1B? Mam w USA pracodawce które chce mnie zatrudnić i puźniej sponsorować. Na jaki rodzaj wizy pracowniczej wyjechać aby muc puźniej zostać w USA i rozpocząć proces ubiegania się o zieloną karte? Czy jest to także możliwe na H2A oraz H2B albo innych?Wydaje sie że najlepsza jest H1B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerwazy Napisano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 btw Przepraszam,że zapytam.... Co studiujesz ? Może polonistykę :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider22 Napisano 24 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Nie Informatyke i znalazłem prace w zawodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anan kofan Napisano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Przepraszam,że zapytam....Co studiujesz ? Może polonistykę :?: :smt040 Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider22 Napisano 27 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Czy ktoś może odpowiedzieć na moje pytanie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerwazy Napisano 27 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Jeżeli tak koniecznie chcesz...... Zacznij lekturę od http://poland.usembassy.gov/ pod hasłem "Wizy Imigracyjne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KB Napisano 28 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Takze www.prawomigracyjneusa.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 28 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam czy będąc studentem moge sie ubiegać o wize H1B?nie mozesz Mam w USA pracodawce które chce mnie zatrudnić i puźniej sponsorować. Na jaki rodzaj wizy pracowniczej wyjechać aby muc puźniej zostać w USA i rozpocząć proces ubiegania się o zieloną karte? na kazdej wizie mozna rozpoczac proces sponsorowania tylko pytanie czy dasz rade byc te kilka lat legalnie w USA do momentu zlozenia dokumentow do immigration.... oczywiscie wiza H1B jest bardzo dobra Czy jest to także możliwe na H2A oraz H2B albo innych? tak Wydaje sie że najlepsza jest H1B. nie tylko - inne tez sa dobre np. wiza L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.