karola Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 hej mam pytanie czy jezeli jestem na platnym internshipie to moge podjac prace druga ale z podaniem numeru mojego sociala tak aby zarabiac wiecej? oczywiscie bede sie rozliczac z podatkow ale pytanie moje jest takie czy tak w ogole moge bo wiadomo jest ze ludzie bedac na internshipie podejmuja druga prace ale nielegalnie, pracuja w pubie lub restauracji ja chcialabym pracowac tez w restauracji ale niekt sie mnie tam nie pytal czy jestem rezydentem czy nie i potrzebuja tylko numer sociala i prawo jazdy z mojego stanu jak myslicie, co robic? dzieki karola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 jak myslicie, co robic? Wracac do Polski, gospodarka kwitnie, ludzie coraz bardziej szczesliwi, pogoda dopisuje. 1. Kazda dodatkowa praca na Internshipie bedzie nielegalna. 2. Pracuj tyle, ile zdolasz (nie wierze, ze ja to napisalem :roll: ). prace druga ale z podaniem numeru mojego sociala tak aby zarabiac wiecej? A ze tak zapytam: jakie mialoby znaczenie czy pracowalabys nielegalnie na swoim czy cudzym numerze Social? :? Pozdrowienia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.