marcoo_26 Napisano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2005 Witam wszystkich forumowiczow. :wink: Przyjechalem do Usa czysto turystycznie przynajmniej narazie. Chcialem zwiedzic troche Ameryke i potrzebuje zarejestrowac samochod.Jaka mam szanse zarejestrowac auto bedac tu legalnie???Posiadam miedzynarodowe prawojazdy. Prosze o jakies wskazowki i rady. Pozdrawiam :wink:
Gerwazy Napisano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2005 Przyjechalem do Usa czysto turystycznie przynajmniej narazie. Chcialem zwiedzic troche Ameryke i potrzebuje zarejestrowac samochod.Jaka mam szanse zarejestrowac auto bedac tu legalnie???Posiadam miedzynarodowe prawojazdy. Prosze o jakies wskazowki i rady. Jak jesteś już USA,to dlaczego nie pójdziesz do najbliższego DMV z takim zapytaniem ? :!: :!: :!: Oni udzielą Ci aktualnych i wiarygodnych informacji(za darmo) :!: Co z tego,że ktoś Ci odpowie na Forum :?: Nawet nie piszesz o jaki Stan chodzi :!: Itd.itp. Ja kiedyś kupiłem samochód, ubezpieczyłem i zarejestrowałem na Polskim Prawie Jazdy :!:
kubakj Napisano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2005 Witam wszystkich forumowiczow. :wink: Przyjechalem do Usa czysto turystycznie przynajmniej narazie. Chcialem zwiedzic troche Ameryke i potrzebuje zarejestrowac samochod.Jaka mam szanse zarejestrowac auto bedac tu legalnie???Posiadam miedzynarodowe prawojazdy. Prosze o jakies wskazowki i rady. Pozdrawiam :wink: Mozesz bez problemu kupic samochod, ubezpieczyc i zarejestrowac samochod na miedzynarodowym prawku. Problem w tym, ze bedziesz mial troche wieksze koszta przy ubezpieczeniu, bo taka cwana polityke maja ubezpieczyciele. Pozatym nie masz historii z ubezpieczeniem w USA, wieec dodatkowo, nie bedzie malo. Ale nie przejmuj sie, fortuny nie stracisz.
marcoo_26 Napisano 1 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2005 Nawet nie piszesz o jaki Stan chodzi :!: Itd.itp. Mieszkam w NJ.Slyszalem ze jest to najgorszy stan jesli chodzi o rejestracje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.