Jump to content

rejestracja samochodu

marcoo_26

Recommended Posts

Witam wszystkich forumowiczow. :wink:

Przyjechalem do Usa czysto turystycznie przynajmniej narazie.

Chcialem zwiedzic troche Ameryke i potrzebuje zarejestrowac samochod.Jaka mam szanse zarejestrowac auto bedac tu legalnie???Posiadam miedzynarodowe prawojazdy.

Prosze o jakies wskazowki i rady.

Pozdrawiam :wink:

Chcialem zwiedzic troche Ameryke i potrzebuje zarejestrowac samochod.Jaka mam szanse zarejestrowac auto bedac tu legalnie???Posiadam miedzynarodowe prawojazdy.

Jak jesteś już USA,to dlaczego nie pójdziesz do najbliższego DMV z takim zapytaniem ? :!: :!: :!:

Oni udzielą Ci aktualnych i wiarygodnych informacji(za darmo) :!:

Co z tego,że ktoś Ci odpowie na Forum :?:

Nawet nie piszesz o jaki Stan chodzi :!:

Itd.itp.

Ja kiedyś kupiłem samochód, ubezpieczyłem i zarejestrowałem na Polskim Prawie Jazdy :!:

Witam wszystkich forumowiczow.   :wink:  

Pozdrawiam :wink:

Mozesz bez problemu kupic samochod, ubezpieczyc i zarejestrowac samochod na miedzynarodowym prawku. Problem w tym, ze bedziesz mial troche wieksze koszta przy ubezpieczeniu, bo taka cwana polityke maja ubezpieczyciele. Pozatym nie masz historii z ubezpieczeniem w USA, wieec dodatkowo, nie bedzie malo. Ale nie przejmuj sie, fortuny nie stracisz.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...