marcoo_26 Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Witam wszystkich forumowiczow. :wink: Przyjechalem do Usa czysto turystycznie przynajmniej narazie. Chcialem zwiedzic troche Ameryke i potrzebuje zarejestrowac samochod.Jaka mam szanse zarejestrowac auto bedac tu legalnie???Posiadam miedzynarodowe prawojazdy. Prosze o jakies wskazowki i rady. Pozdrawiam :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerwazy Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Przyjechalem do Usa czysto turystycznie przynajmniej narazie. Chcialem zwiedzic troche Ameryke i potrzebuje zarejestrowac samochod.Jaka mam szanse zarejestrowac auto bedac tu legalnie???Posiadam miedzynarodowe prawojazdy. Prosze o jakies wskazowki i rady. Jak jesteś już USA,to dlaczego nie pójdziesz do najbliższego DMV z takim zapytaniem ? :!: :!: :!: Oni udzielą Ci aktualnych i wiarygodnych informacji(za darmo) :!: Co z tego,że ktoś Ci odpowie na Forum :?: Nawet nie piszesz o jaki Stan chodzi :!: Itd.itp. Ja kiedyś kupiłem samochód, ubezpieczyłem i zarejestrowałem na Polskim Prawie Jazdy :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Witam wszystkich forumowiczow. :wink: Przyjechalem do Usa czysto turystycznie przynajmniej narazie. Chcialem zwiedzic troche Ameryke i potrzebuje zarejestrowac samochod.Jaka mam szanse zarejestrowac auto bedac tu legalnie???Posiadam miedzynarodowe prawojazdy. Prosze o jakies wskazowki i rady. Pozdrawiam :wink: Mozesz bez problemu kupic samochod, ubezpieczyc i zarejestrowac samochod na miedzynarodowym prawku. Problem w tym, ze bedziesz mial troche wieksze koszta przy ubezpieczeniu, bo taka cwana polityke maja ubezpieczyciele. Pozatym nie masz historii z ubezpieczeniem w USA, wieec dodatkowo, nie bedzie malo. Ale nie przejmuj sie, fortuny nie stracisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoo_26 Posted December 1, 2005 Author Report Share Posted December 1, 2005 Nawet nie piszesz o jaki Stan chodzi :!: Itd.itp. Mieszkam w NJ.Slyszalem ze jest to najgorszy stan jesli chodzi o rejestracje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.