Supmar Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 Mam pytanie gdzie realizowaliscie paychecki tzn. w którym banku? i gdzie rzecz jasna to wychodzi najtaniej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mingan Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 ja w wbka z tego co patrzalem na swoj paycheck to był ważny na 3miesiące od wystawienia wiec lepiej ludzie spieszczcie się z realizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supmar Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 no ale ile zaplaciles za realizacje :?: ile musiales czekac :?: i czy wymagane jest w tym banku posiadanie konta osobistego :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noemi20 Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 My realizowalismy swojego paychecka w ING- na razie wciąż czekamy, ponieważ okres oczekiwania wynosi od 6-10 tygodni w zalezności od kraju. Opłata to bodajże 0,25% kwoty którą ściągasz plus opłata manipulacyjna od 15- 45 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadzia Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 ja wplacalam peiniadze z paychecka do Banku Slaskiego. realizacja trwa 3-6 tygodni i kosztuje 9.75 $ :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATE Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ja realizowalam czeki w pko bp, za 3 czeki zaplacilam okolo 60 zlotych, z reguly placi sie " 3% od kwoty ale nie mniej niz 10 zlotych" + oplata za list polecony, jeszcze dodam ze musialam zostawic kaucje w wysokosci 22 dolarow szczerze to nie wiem po co! czeka sie okolo 3 mesiecy, Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATE Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 dodam jeszcze ze podobne warunki sa w pko sa:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wron_ka Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 ja realizowalam swojego ostatniego pejczeka w citibanku,gdzie mialam zalozone tez konto walutowe.kosztowalo mnie to niecale 20 zlotych..osobiscie polecam.czekalam niecale poltorej tygodnia;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 nie no jak to możliwe półtora tygodnia?? ja już czekam 6 i jeszcze troche poczekam i do tego zapłaciłeś tyle samo co ja?? możesz napisać na jaką kwote był ten pejczek?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wron_ka Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 hmm..to bylo okolo 500 $..z tym ze od razu po jego otrzymaniu,pobieglam do banku,zeby jak najszybiej zaczac jego realizacje..w koncu bank musi sprawdzic kto co i jak,zreszta tez dalczego wystawia mi pejczek..ale wszystko narawde sprawnie poszlo..;]..nie wiem,czemu ty tak dlugo musisz czekac..ale zycze powodzenia..moze idz do swojego banku i dowiedz sie co i jak i czemu tak dlugo;]..powodzenia.pozdrawiam;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.