naaam Napisano 18 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2022 Hej! Chciałabym złożyć wniosek o wizę EB-1. Czy macie do polecenia prawnika imigracyjnego w Polsce, który mógłby przeprowadzić mnie i być wsparciem podczas całego procesu? Pozdrawiam, Natalia
kzielu Napisano 18 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2022 1 hour ago, naaam said: Hej! Chciałabym złożyć wniosek o wizę EB-1. Czy macie do polecenia prawnika imigracyjnego w Polsce, który mógłby przeprowadzić mnie i być wsparciem podczas całego procesu? Pozdrawiam, Natalia Potrzebujesz prawnika w US, nie w Polsce.
naaam Napisano 18 Listopada 2022 Autor Zgłoś Napisano 18 Listopada 2022 1 godzinę temu, kzielu napisał: Potrzebujesz prawnika w US, nie w Polsce. Mam namiary na prawników z US, ale myślałam, że ktoś wcześniej mógł mieć kontakt z prawnikami w Polsce, którzy mają swoje biura w US i są godni polecenia (i zajmują się tym typem wizy). Także, dziękuję za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.