Bodzio55 Napisano 21 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2022 Cześć, za 3 miesiące wylatuje na tydzień do USA. Poszukuje informacji nt. dostępu do internetu, przejrzałam kilka for, artykuł na ten temat <link_do_scam_strony>. Nie chcę całymi dniami przesiadywać na necie, w końcu lecę pozwiedzać, dlatego internet nie koniecznie musi być nielimitowany. Zależy mi jednak na najlepszym zasięgu ale w rozsądnej cenie. Znacie jakieś sprawdzone sieci?
Cloe997 Napisano 22 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2022 Przecież można wygooglować sobie połączenia jesli chodzi o loty i nie tylko
Adii Napisano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2022 Skorzystam z założonego już tematu, jednak w tym wypadku mam nadzieję że wszyscy mnie zrozumieją i pomogą Wylatuje do NY pod koniec grudnia i chciałbym od razu po wylądowaniu mieć połączenie z siecią komórkową. W internecie wyswietla mi sie fajna oferta usługi holafly - za odpowiednią cene dostaje się e sim który mozna aktywować i powinno wszystko banglać. Drugą opcją jest kupienie jeszcze w Polsce prepaida np. at&t na amazonie. Czy ktoś może korzystał z holafly i może polecić? Z jakiegoś powodu czuję że to niepewne rozwiązanie, a nie chcę przepłacać za lotniskowe prepaidy
kzielu Napisano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2022 Mint Mobile ma e-simy (i jest pre-paid) - nie wiem czy da sie kupic spoza US, ale generalnie to siec czysto "internetowa" (Ryan Reynolds jest zdaje sie wlascicielem).
Adii Napisano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2022 Oferta fajna tu muszę przyznać, ale niestety trzeba płacić za minimum 3 miesiące z góry Ale idąc za ciosem znalazłem coś podobnego - tello mobile. Chyba się skusze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.