Bodzio55 Napisano 21 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2022 (edytowane) Cześć, za 3 miesiące wylatuje na tydzień do USA. Poszukuje informacji nt. dostępu do internetu, przejrzałam kilka for, artykuł na ten temat <link_do_scam_strony>. Nie chcę całymi dniami przesiadywać na necie, w końcu lecę pozwiedzać, dlatego internet nie koniecznie musi być nielimitowany. Zależy mi jednak na najlepszym zasięgu ale w rozsądnej cenie. Znacie jakieś sprawdzone sieci? Edytowane 21 Listopada 2022 przez Xarthisius Cytuj
Cloe997 Napisano 22 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2022 Przecież można wygooglować sobie połączenia jesli chodzi o loty i nie tylko Cytuj
Adii Napisano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Skorzystam z założonego już tematu, jednak w tym wypadku mam nadzieję że wszyscy mnie zrozumieją i pomogą Wylatuje do NY pod koniec grudnia i chciałbym od razu po wylądowaniu mieć połączenie z siecią komórkową. W internecie wyswietla mi sie fajna oferta usługi holafly - za odpowiednią cene dostaje się e sim który mozna aktywować i powinno wszystko banglać. Drugą opcją jest kupienie jeszcze w Polsce prepaida np. at&t na amazonie. Czy ktoś może korzystał z holafly i może polecić? Z jakiegoś powodu czuję że to niepewne rozwiązanie, a nie chcę przepłacać za lotniskowe prepaidy Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Adii Cytuj
kzielu Napisano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2022 Mint Mobile ma e-simy (i jest pre-paid) - nie wiem czy da sie kupic spoza US, ale generalnie to siec czysto "internetowa" (Ryan Reynolds jest zdaje sie wlascicielem). 1 Cytuj
Adii Napisano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Oferta fajna tu muszę przyznać, ale niestety trzeba płacić za minimum 3 miesiące z góry Ale idąc za ciosem znalazłem coś podobnego - tello mobile. Chyba się skusze Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Adii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi