mimi3 Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 czy moglibyscie mi podpowiedziec jak zaczyna sie skladanei krok po kroku: czy jest to najpierw telefon do ambasady po terminie sie uiszcza oplate i dopiero jedzie czy jak to wyglada?? i prosze powiedzcie mi bo uslyszalm i nie wiem czy z pewnego zrodla nalezy drukowac jedynie drukarka laserowa?pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Witaj! 1. Prosze Cie, abys nie zakladala nowych tematow tylko dlatego, ze pojawilo sie w Twojej glowie jakies nowe pytanie na temat starania sie o wize turystyczna. Takich osob jak Ty jest tu wiele i wyobraz sobie jaki bylby balagan, gdyby kazdy rozpoczynal co chwile nowy watek. Jeden z tych trzech starczy i w jednym z nich zadawaj nastepne pytania. 2. Uzywaj wyszukiwarki Forum - znajdziesz dziesiatki relacji osb, ktore mialy podobne do Twoich problemy. 3. Zacznij od: http://poland.usembassy.gov/poland-pl/niv_...w_gen_info.html - tam dowiesz sie co i w jakiej kolejnosci. A drukarka moze byc rowniez atramentowa, byleby jakosc wydruku byla odpowiednia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.