xyz_1 Napisano 10 Czerwca Zgłoś Napisano 10 Czerwca Cut-off na sierpień - EU 30000. Wszystko bardzo ładnie i pięknie oprócz tego, że Warszawa ma spore zaległości 1 Cytuj
mrfotoviolin Napisano 11 Czerwca Zgłoś Napisano 11 Czerwca A gdzie można to jakoś śledzić? W sensie skąd wiadomo że są zaległości? Cytuj
Xarthisius Napisano 11 Czerwca Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 7 hours ago, mrfotoviolin said: A gdzie można to jakoś śledzić? W sensie skąd wiadomo że są zaległości? https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html W czesci "DV2024 CEAC Data for Embassies" pod wykresem I tabelka jest pole tekstowe gdzie mozesz wybrac WRW. Podobnie w tabelce w czesci "DV2024 Raw CEAC Data" mozesz ustawic WRW jako filtr I posortowac po case number zeby zobaczyc jaki najwyzszy numer zostal zaproszony. Alternatywnie csv z surowymi danymi do excela. 2 Cytuj
xyz_1 Napisano 12 Czerwca Zgłoś Napisano 12 Czerwca Poszły zaproszenia do Warszawy. Mam numer EU25xxx. Rozmowa pod koniec sierpnia. 4 1 Cytuj
Rajdowiec Napisano 13 Czerwca Zgłoś Napisano 13 Czerwca 11 hours ago, xyz_1 said: Poszły zaproszenia do Warszawy. Mam numer EU25xxx. Rozmowa pod koniec sierpnia. Patrząc na obecne tempo, z moim EU37XXX chyba już nie ma szans Cytuj
xyz_1 Napisano 13 Czerwca Zgłoś Napisano 13 Czerwca 3 godziny temu, Rajdowiec napisał: Patrząc na obecne tempo, z moim EU37XXX chyba już nie ma szans Trzymam kciuki ale patrząc na obecne tempo to raczej średnio się spodziewać EU37xxx w bulletinie na wrzesień. Ale poczekamy zobaczymy. Cytuj
Xarthisius Napisano 13 Czerwca Autor Zgłoś Napisano 13 Czerwca Wczoraj WRW wzielo 193 case'y. Najwyzszy numer EU to 25112. 1 Cytuj
mrfotoviolin Napisano 13 Czerwca Zgłoś Napisano 13 Czerwca 5 godzin temu, Xarthisius napisał: Wczoraj WRW wzielo 193 case'y. Najwyzszy numer EU to 25112. Jest nadzieja! Te ostatnie 2 lata to jak siedzenie na szpilkach… tyle niepewności. 1 Cytuj
zvpuny Napisano 7 Lipca Zgłoś Napisano 7 Lipca Hej mrfotoviolin, ja tez EU28xxx, dostalas cos moze ? Cytuj
zvpuny Napisano 7 Lipca Zgłoś Napisano 7 Lipca Hej mrfotoviolin, ja tez mam eu28*** , dostalas 2nl moze ? Ja narazie nic... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi