xyz_1 Napisano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca Cut-off na sierpień - EU 30000. Wszystko bardzo ładnie i pięknie oprócz tego, że Warszawa ma spore zaległości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrfotoviolin Napisano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca A gdzie można to jakoś śledzić? W sensie skąd wiadomo że są zaległości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 11 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 7 hours ago, mrfotoviolin said: A gdzie można to jakoś śledzić? W sensie skąd wiadomo że są zaległości? https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html W czesci "DV2024 CEAC Data for Embassies" pod wykresem I tabelka jest pole tekstowe gdzie mozesz wybrac WRW. Podobnie w tabelce w czesci "DV2024 Raw CEAC Data" mozesz ustawic WRW jako filtr I posortowac po case number zeby zobaczyc jaki najwyzszy numer zostal zaproszony. Alternatywnie csv z surowymi danymi do excela. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz_1 Napisano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca Poszły zaproszenia do Warszawy. Mam numer EU25xxx. Rozmowa pod koniec sierpnia. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajdowiec Napisano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 11 hours ago, xyz_1 said: Poszły zaproszenia do Warszawy. Mam numer EU25xxx. Rozmowa pod koniec sierpnia. Patrząc na obecne tempo, z moim EU37XXX chyba już nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz_1 Napisano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 3 godziny temu, Rajdowiec napisał: Patrząc na obecne tempo, z moim EU37XXX chyba już nie ma szans Trzymam kciuki ale patrząc na obecne tempo to raczej średnio się spodziewać EU37xxx w bulletinie na wrzesień. Ale poczekamy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 13 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca Wczoraj WRW wzielo 193 case'y. Najwyzszy numer EU to 25112. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrfotoviolin Napisano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 5 godzin temu, Xarthisius napisał: Wczoraj WRW wzielo 193 case'y. Najwyzszy numer EU to 25112. Jest nadzieja! Te ostatnie 2 lata to jak siedzenie na szpilkach… tyle niepewności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zvpuny Napisano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca Hej mrfotoviolin, ja tez EU28xxx, dostalas cos moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zvpuny Napisano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca Hej mrfotoviolin, ja tez mam eu28*** , dostalas 2nl moze ? Ja narazie nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi