bvlee Napisano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2005 Witam . mam sprawe tego rodzaj a rodzaj sprawy odnośnie zaproszenia.........kture mam otrzymać w niedługim czasie ze stanów.Po otrzymani tego zaproszenia moje szanse na otrzymanie wizy znacznie wzrosną czy raczej będzie ono poprostu dodatkiem do całej procedury ??
darop Napisano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2005 ojojoj znowu ta sama historia, a jaką wize chcesz dostać? z tego co ostatnio czyta się na forum zaproszenie ma coraz mniejsze znaczenie przede wszystkim liczy się status społeczny i zabezpiecznie finansowe, poszukaj na pewno znajdziesz dużo ciekawych informacji na ten temat np tutaj właściwie jest tam odpowiedź na twoje pytanie http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...ght=zaproszenie
bvlee Napisano 10 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2005 Sorki za zawracanie głowy :-) ale nie jestem zbytnio obyty z "forami", obiecuje poprawe :-) pozdrawiam.
sly6 Napisano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2005 tak jak Darop napisal,wazne co Cie trzyma w Polsce i jak wypadniesz przed Konsulem,mnie sie Konsul zapytal kogo mam w USA i kto jest dla mnie...
bvlee Napisano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2005 aha , będe musiał sobie jakoś poradzić .nerwy do konserwy i ... do przodu. hehe . jak sie nie uda to będzie trzeba sprubować za rok .pozdrawiam. :-)
wiola Napisano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2005 I takie nastawienie pomaga tak trzymaj Powodzenia
bvlee Napisano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2005 nie dziekuje , puki co oczywiście .... wiadomo o co chodzi hehe.. :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.