Neira86 Napisano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2023 (edytowane) Hej, Piszę z prośbą o wyjaśnienie, jakie dokumenty potrzebne mi będą na rozmowie w konsulacie? Aplikuję o wizę J-1 (studencka wymiana). Niby wszystko sobie zapisywałam, ale teraz mam wrażenie że czegoś mi wciąż brakuje... Będę bardzo wdzięczna za pomoc! Edit: i teraz jeszcze widzę że w nieodpowiednim działa założyłam wątek... Uprzejkie proszę Administratorów o przeniesienie do działu ogólnego dla wizy J-1. Edytowane 5 Czerwca 2023 przez Neira86 Cytuj
Xarthisius Napisano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2023 (edytowane) Troche lat juz minelo, ale o ile dobrze pamietam, to jedyne extra dokumenty to: a) DS-2019 i b) potwierdzenie wykonania oplaty za SEVIS. W naszym przypadku jeszcze byl list od sponsora, ze daje kase i od docelowego uniwerku, ze daja biurko, ale nie pamietam czy ktos to chcial. https://www.ustraveldocs.com/pl/en/exchange-visitor-visa (masz tu checkliste) Edytowane 5 Czerwca 2023 przez Xarthisius Cytuj
Neira86 Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2023 Dziekuje ślicznie @Xarthisius ! Na Ciebie zawsze można liczyć! Maly wlos i bym radośnie pomaszerowała na to spotkanie... bez zdjęcia Cytuj
MiL999 Napisano 29 Czerwca 2023 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2023 Bo zdjęcia nie trzeba, wystarczy to załączone elektronicznie do wniosku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi