Wiktoria123 Posted July 8, 2023 Report Posted July 8, 2023 Witam, mój mąż źle podpisał petycje i 130 zamiast swojego imienia i nazwiska użył mojego . Czy da się to w jakis sposób naprawić ? Quote
Roelka v.2 Posted July 8, 2023 Report Posted July 8, 2023 Uscis bedzie moglo odeslac wasza petycje do was i wtedy odeslecie juz z prawidlowo podpisanym dokumentem. Poki co, nie macie wiekszego wyjscia niz czekac co USCIS zadecyduje. Quote
Xarthisius Posted July 8, 2023 Report Posted July 8, 2023 2 hours ago, Wiktoria123 said: Witam, mój mąż źle podpisał petycje i 130 zamiast swojego imienia i nazwiska użył mojego . Czy da się to w jakis sposób naprawić ? Jak dawno wyslaliscie petycje? Jezeli jej nie odrzucili od razu i masz receipt number, to zadzwon na infolinie USCIS i opisz ten problem. Powinni Ci zasugerowac wyslanie nowej petycji razem z listem objasniajacym. Quote
Wiktoria123 Posted July 8, 2023 Author Report Posted July 8, 2023 1 hour ago, Xarthisius said: Jak dawno wyslaliscie petycje? Jezeli jej nie odrzucili od razu i masz receipt number, to zadzwon na infolinie USCIS i opisz ten problem. Powinni Ci zasugerowac wyslanie nowej petycji razem z listem objasniajacym. Petycje złożyliśmy w lutym 2023 , wczoraj dopatrzyłam się błędu mąż składał petycje z amerykańskim prawnikiem w bazie wojskowej niestety kobieta popełniła błąd a on tego nie sprawdził . Quote
Roelka v.2 Posted July 8, 2023 Report Posted July 8, 2023 4 minutes ago, Wiktoria123 said: Petycje złożyliśmy w lutym 2023 , wczoraj dopatrzyłam się błędu mąż składał petycje z amerykańskim prawnikiem w bazie wojskowej niestety kobieta popełniła błąd a on tego nie sprawdził . Dobra wiadomosc jest taka, ze nie odeslali wam od razu tej petycji do poprawki. Moze sami tego nie zauwaza. Mozecie tez zadzwonic do USCIS jak zasugerowal @Xarthisius i sie upewnic. A na przyszlosc polecam wypelniac wszystkie imigracyjne dokumenty samodzielnie. Prawnik naprawde nie jest do tego potrzebny. Moj maz tez jest w wojsku i sami wszystko zalatwialismy, od petycji K1 do mojego obywatelstwa. Quote
Recommended Posts