WojciechKazik Napisano 22 Września 2023 Zgłoś Napisano 22 Września 2023 (edytowane) Witam. Przy kontroli granicznej nie dostałem pieczątki w paszporcie, posiadam VISE turystyczną. Próbowałem sprawdzić na https://i94.cbp.dhs.gov/I94/#/home, ale po wpisaniu danych pokazuje to co na zdjęciu w załączniku. Jak mogę dowiedzieć się na ile mam pozwolenie na pobyt w USA? Czy jest możliwe, że wbili mi tylko na tyle na ile miałem bilet tzn 1.5 miesiąca, czy mogę przebywać tyle ile pozwala wiza turystyczna (pół roku) ? Edytowane 22 Września 2023 przez WojciechKazik Cytuj
andyopole Napisano 22 Września 2023 Zgłoś Napisano 22 Września 2023 (edytowane) A kielnie i gumofilce zabrales ze soba? Bo teraz juz chlodno na contractorce. A tak w ogole, dlaczego nie piszesz z USA? Jak juz wjedziesz to pieczatke dostaniesz. Edytowane 22 Września 2023 przez andyopole Cytuj
Roelka v.2 Napisano 22 Września 2023 Zgłoś Napisano 22 Września 2023 Problem z twoim planem jest taki ze jak zostaniesz 6 miesiecy a deklarowales 1.5 miesiaca to następnym razem gdy bedziesz probowac przekroczyc granice, jest szansa ze bedziesz miec problemy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi