kondziu217 Napisano 16 Października 2023 Zgłoś Napisano 16 Października 2023 Cześć, przeglądając facebooka i grupkę Work and Travel usa info natknąłem się na firmę która oferuje pracę tymczasową w USA. Zamieszczam link do ich stronki https://pl.elionjobs.com . Ciekawi mnie bardzo co sądzicie na ten temat, bądź czy może mieliście do czynienia z tą firmą? W internecie jest mało informacji na ich temat a na samej stronce, wiadomo wszystko ładnie pięknie i opinie którymi się szczycą są głównie od Ukraińców. Praca oferowana jest przy parkach rozrywki, przy przetwórstwie żywności, jako kierowca ciężarów (łącznie 4 oferty, trochę słabo). Cytuj
andyopole Napisano 16 Października 2023 Zgłoś Napisano 16 Października 2023 (edytowane) Jesli chca pieniedzy od Ciebie za zalatwienie pracy to jest pierwsze ostrzezenie. Prawdziwa agencja pracy wyszukuje pracownikow dla przedsiebiorstw i to przedsiebiostwa placa im za te poszukiwawcza robote. edit: placa dla kierwocy $20.90/h. Na East Coast za te pieniadze nikogo nie znajda na miejscu wiec szukaja naiwnych za granica. Poza tym tutaj kierowcom placi sie od mili, rzadziej na godzine, chyba ze robota miejscowa "dookola komina". Poza tym, kontrakt kilkumiesieczny, nie wiem czy za ten czas da sie cos odlozyc zeby zawiezc do domu. Edytowane 16 Października 2023 przez andyopole Cytuj
Dandys Napisano 12 Stycznia Zgłoś Napisano 12 Stycznia Z tego co wiem to na tymczsowej wizie nie zrobisz CDL by moc pracowac na ciezarowce - wylacznie stala rezydentura. Pytalem o to w firmie transportowej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi