Bartek_imbir Napisano 19 Maja Zgłoś Napisano 19 Maja Dzien dobry, mam pytanie dotyczace przelewów z banku Milenium z Polski do banku M&T w USA. Chodzi o transfer za pomocą SWIFT CODE. Mam problem poniewaz pracownik banku w Polsce nie wie jak znalezc prawidłowy bank za pomoca SWIFT oraz brakuje mu dwoch liter w numerze konta bankowego. Od pracownika M&T dostałem informacje ze mam urzyc kodu SWIFT MANTUS33 ale w biurze w Polsce pokazuje im dwa inne banki: MANOTBANK oraz MANOT. Dróga sprawa to dwie literki w numerze konta. Pracownik banku w PL prosi o dwie literki ktore poprzedzaja numer konta. Czy to jest po prostu US? Pozdawiam z CT, Bartek Cytuj
andyopole Napisano 19 Maja Zgłoś Napisano 19 Maja 8 minut temu, Bartek_imbir napisał: Dzien dobry, mam pytanie dotyczace przelewów z banku Milenium z Polski do banku M&T w USA. Chodzi o transfer za pomocą SWIFT CODE. Mam problem poniewaz pracownik banku w Polsce nie wie jak znalezc prawidłowy bank za pomoca SWIFT oraz brakuje mu dwoch liter w numerze konta bankowego. Od pracownika M&T dostałem informacje ze mam urzyc kodu SWIFT MANTUS33 ale w biurze w Polsce pokazuje im dwa inne banki: MANOTBANK oraz MANOT. Dróga sprawa to dwie literki w numerze konta. Pracownik banku w PL prosi o dwie literki ktore poprzedzaja numer konta. Czy to jest po prostu US? Pozdawiam z CT, Bartek Nigdzie nie uzyskasz bardziej wiarygodnej informacji niż w bankach. Osobiście mogę podać Ci prawidłowy SWIFT Code i nr konta w moim banku. Cytuj
FunnyRedAngel Napisano 11 Czerwca Zgłoś Napisano 11 Czerwca On 5/19/2024 at 11:30 AM, andyopole said: Nigdzie nie uzyskasz bardziej wiarygodnej informacji niż w bankach. Osobiście mogę podać Ci prawidłowy SWIFT Code i nr konta w moim banku. ja także moge podać swoj ewentualnie Venmo lub Zelle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi