dimmuburger Napisano 16 Czerwca Zgłoś Napisano 16 Czerwca Witam Czy jest ktoś w stanie mi pomóc w sprawie uzyskania informacji adresowej albo w ogóle jakiegoś konkretu na temat ojca. Byłem w usa ponad 20 lat temu i się z nim widziałem ale jak wróciłem kontaktu brak. Czy mogę liczyć na czyjąś pomóc? Cytuj
Tirowiec1312 Napisano 16 Czerwca Zgłoś Napisano 16 Czerwca (edytowane) radaris.com , fastpeoplesearch.com , whitepages.com , findagrave.com , Find Inmate , ... Edytowane 16 Czerwca przez Tirowiec1312 Cytuj
katlia Napisano 16 Czerwca Zgłoś Napisano 16 Czerwca Mozesz tez po prostu wrzucic imie, nazwisko i ostatnie miejsce zamieszkania -- do Google. Cytuj
dimmuburger Napisano 17 Czerwca Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca Ok. Czy te serwisy są legalne i pobierają opłaty legalnie a co za tym idzie informacje udostepniakace są aktualne I wiarygodne? Cytuj
dimmuburger Napisano 17 Czerwca Autor Zgłoś Napisano 17 Czerwca Czy ktoś ma możliwość sprawdzenia osoby ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi