dimmuburger Napisano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca Witam Czy jest ktoś w stanie mi pomóc w sprawie uzyskania informacji adresowej albo w ogóle jakiegoś konkretu na temat ojca. Byłem w usa ponad 20 lat temu i się z nim widziałem ale jak wróciłem kontaktu brak. Czy mogę liczyć na czyjąś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca (edytowane) radaris.com , fastpeoplesearch.com , whitepages.com , findagrave.com , Find Inmate , ... Edytowane 16 Czerwca przez Tirowiec1312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca Mozesz tez po prostu wrzucic imie, nazwisko i ostatnie miejsce zamieszkania -- do Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmuburger Napisano 17 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca Ok. Czy te serwisy są legalne i pobierają opłaty legalnie a co za tym idzie informacje udostepniakace są aktualne I wiarygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmuburger Napisano 17 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca Czy ktoś ma możliwość sprawdzenia osoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi