minia1919 Napisano 14 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2006 dobrze powiedziałam..jezlei ktos jerst w klasie maturalnej i ubiega sie o wize..to ma ja w kieszeni bo oni wiedza ze mussiz wróci bo bedziez pisał mature..ja tak sadze..ale to niejest 100% bo zalerzy na jakiego konsula trafisz..:D..ale przewaznie osoby dostaja ..pozdrawiam..
Jackie Napisano 14 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2006 Nie ma czegos takiego jak "wiza w kieszeni". Jest bardzo prawdopodobne że ktoś kto jest w klasie maturalnej dostanie wizę, ale nie można nigdy mówić że na 100%.
tissaya Napisano 14 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2006 Na wizie turystycznej nie mozesz podjac legalnej pracy. Skad mi sie ubzduralo, ze chcesz jechac na zwiedzanie? :roll: Chomik, nie wszyscy mlodzi ludzie jada do USA z nastawieniem na kase. Moze chce przezyc przygode, zakochac sie (i zostac.. sic!)... naprawde wszyscy ciagniemy za dolarem ??? ;P adrianger- w czerwcu koncze 18 i chcialem na wakacje pojechac do pracy do USA przeciez wyraznie napisal ze chce za dolarami jechac. widizsz altruizm w dzisiejszych czasach jest juz chyba..staromodny :|
adrianger Napisano 14 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2006 przeciez wyraznie napisal ze chce za dolarami jechac. widizsz altruizm w dzisiejszych czasach jest juz chyba..staromodny :| Jak ja mialem 18 lat to mi nie w glowie byla praca... (ciach!) Wszystko sie zmienia najwyrazniej... miejmy nadzieje, ze na "+".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.