andyopole Napisano 27 Listopada Zgłoś Napisano 27 Listopada 2 godziny temu, Joanna30 napisał: Uważaj, bo jeszcze skorzystam Musisz sie sprezac bo niewiele czasu zostalo. 1 Cytuj
Vici Napisano 30 Listopada Autor Zgłoś Napisano 30 Listopada Dziekuje za odpowiedzi. Ja dlugo nie mieszkam juz w Pl wiec kompletnie nie orientuje sie jak wygladaja sprawy z wizami czy esta ale jesli piszecie ze moze byc problem albo stress dla moich Rodzicow to faktycznie lepiej jak Mama zlozy o Este. Nam chodzi wylacznie o okazyjne kontynuowane latanie jak dotychczas. Jeszcze raz dziekuje. Cytuj
andyopole Napisano 30 Listopada Zgłoś Napisano 30 Listopada 16 minut temu, Vici napisał: Dziekuje za odpowiedzi. Ja dlugo nie mieszkam juz w Pl wiec kompletnie nie orientuje sie jak wygladaja sprawy z wizami czy esta ale jesli piszecie ze moze byc problem albo stress dla moich Rodzicow to faktycznie lepiej jak Mama zlozy o Este. Nam chodzi wylacznie o okazyjne kontynuowane latanie jak dotychczas. Jeszcze raz dziekuje. Ile to już lat bedzie? Cytuj
Vici Napisano 1 Grudnia Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 17 lat;) Polska bardzo duzo juz mi sie zatarla. A tu jest moje serce;) Cytuj
andyopole Napisano 1 Grudnia Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2 godziny temu, Vici napisał: 17 lat;) Polska bardzo duzo juz mi sie zatarla. A tu jest moje serce;) Ho ho, to już niemal cała wieczność! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi