Majkel Napisano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2006 Witam Mam w paszporcie wklejone kilka egipskich wiz turystycznych. Czy moze to stanowic problem przy staraniu sie o wize na WAT?
SantaCruz_CA Napisano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2006 WitamMam w paszporcie wklejone kilka egipskich wiz turystycznych. Czy moze to stanowic problem przy staraniu sie o wize na WAT? tez mam i nigdy nie byloproblemu. i to na dodatek nie mam takich malych jakie dostaja turysci wycieczek czarterowych, ale mam takie na caaaaaaaaaala strone w paszporcie - dla turystow indywidualnych wydawane przez ambasade jeszcze przed wyjazdem. nikt nigdy w usa nie robil mi przez to problemow.
dagmarcia Napisano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2006 Pewnie juz nieaktualne, ale ja wlasnie dopiero teraz znalazlam chwile, zeby przekopac sie przez nieprzeczytanie posty. No wiec ja mam 2 wizy z Egiptu w paszporcie i nie mialam problemu z J-1 (internship). Oprocz tego, mam tez wizy do Kambodzy oraz Wietnamu i nie mialam zadnych problemow, jak pare tygodni temu ubiegalam sie o kolejna wize (tym razem bizensowa)...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.